17 de juliol 2008

(453) “El català, llengua comuna” una resposta democràtica

Aquest manifest signat per la majoria d’entitats d’immigrants del nostre País, confirma l’estrepitós fracàs de la “jihad hispànica” i els seus acòlits, que busquen la manera de tancar la campanya, que ja comença a perjudicar els seus patrocinadors

Ni la gent del PP signa “el Manifiesto de la lengua común,” la nova presidenta del PP a Catalunya, la blanenca Sánchez Camacho, diu a la Vanguardia "No firmaré el manifiesto del castellano, no es necesario" Una prova més de l’autèntic fracàs i el ridícul de la gent que la signat.

Als col·legues de e-noticies: els hi confirmo amb totes les meves conviccions l’engany al que han estat sotmesos alguns dels famosos a l’hora de signar “el manifesto.” Avui puc afirmar que a igual que la cantant Luz Casal és va retirar, altres estan en el mateix camí.

De totes maneres, en cap cas vaig instar al boicot, vaig reclamar la meva llibertat per ignorar-los, per no llegir, escoltar o veure personatges que signen mentides, i com a demòcrata, reconec el dret a equivocar-se i per tant a rectificar, i com que crec que Iker Casillas, és una persona intel·ligent, estic segur que el Manifiesto ell no l’ha signat.

Finalment, no me desdic de l’estona que alguns vam compartir a Madrid amb l’Iker Casillas, me va semblar una gran persona i que a més va voler escoltar i opinar, per això dic el que dic.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

endavant i força, no cal abaixar el cap
salut

Anònim ha dit...

TU MAS PATETICO NO PUEDES SER.¿No te das cuenta de que soys siempre igual de simples?.Ahoro si...ahora no.Bueno,donde dije digo...digo Diego (Didac).Nos merecemos , como ciudadanos ,el que la gente que se dedica a la politica,en tu caso haciendo de ello una profesión más que bien remunerada,digo que nos merecemos un poco de sensatez,de criterio y no toda la sarta de boberias con las que nos llevas regalando tantos años.Hombre,si ya no estás...pues vete.Dejanos en paz.Blanes sin ti es mucho mejor.Hay un aire más limpio.Sin la mala baba de un señor acomplejado que no hace más qie importunar para nada.

Anònim ha dit...

que asco que me da el nazi este del JP... te has leido a caso el manifiesto? y aunque te joda tu eres ESPAñOL!! y si tienes complejos date un cabezazo contra la pared y deja de tocarnos los cojones a todos los que nos sentimos españoles y vivimos en cataluña! Intolerante, desgraciado, y encima, feo.

Anònim ha dit...

no os mereceis ningun respeto; h___ d_ putasssssssssssssssss