15 de juliol 2008

(452) La Monarquia s’amaga davant els problemes dels treballadors

En tres mesos, de l’eufòria a la desídia, d’una placa a una expulsió.

El 28 de març tot era alegria a la multinacional catalana SIMON per la visita dels Prínceps d’Astúries a la nova factoria del grup a Girona, concretament al Polígon Industrial de Riudellots, una inversió de mes de 17 milions d’euros.

Pocs mesos després, de l’alegria als problemes, més de 150 treballadors de l’empresa és manifesten a Olot per oposar-se a l’expedient de regulació d’ocupació que deixarà al carrer a més de 80 treballadors de la multinacional catalana.

Però aquest cop, els prínceps no han aparegut, i el problema ha quedat en mans dels treballadors, en tres mesos s’ha passat d’una important inversió a un intent d’estalviar-se quatre euros per evitar pagar unes jubilacions anticipades i dignes.

Tampoc en cap mitjà de comunicació he vist una relació d’aquestes dues noticies, els hi recomanaria als treballadors una gestió propera a la monarquia, crec sincerament que els hi podria donar joc. Que la visita feta en el seu moment serveixi per fer justícia. Amb els diners que va costar la visita reial, podrien dignificar els pagaments als treballadors.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Penjat, Joan Puig, estas totalment penjat.
Ves a fer la mà

Anònim ha dit...

ETS MALALT !!! ESTàs sonat !!1
Ara per anar a AFGANISTAN A FER EL PIPA I AMB ELS CALERS DE TOTS SI QUE SAPS???? EHHH, TENIM QUE APENDRE MOLT DE TU , d'UNA PERSO_NA QUE NO TE NI IDEA DE FER RES A LA VIDA I XUPAR EL CALERS ALS CIUTADANS !!! LLADRE !!

Anònim ha dit...

Joan Puig, colega, ets un crack de primera, quin careto de mal follat que poses a les fotos amb el Bono. Ets un mal parit de mena, tu si que saps ...de puta mare pel món , pagant tots els espanyols...Catalunya sempre ha estat bilingüe i si no ha estat així que li preguntin al CAROD ROVIRA, es diu així realment o cal anar a investigar a la caserna de la guàrdia civil ????
Joan Puig, t'has guanyat ser el protagonista de les imbecilitats absolutes...ets un malalt mental i necessites una reducació de primera, tu y el teu independentisme radical sou infumables, apart, catalunya independent= Barça que jugui a la lliga del marroc..

Anònim ha dit...

Puig, realment es verdad lo que escribes o lo haces para vacilar del poco nivel que tienes?

Anònim ha dit...

NEN, SOY DEL HOSPITALET Y QUERÍA DECIRTE QUE HOSPITALET ES ESPAÑA PERO PARA QUE LO SEPAS , UNOS AMIGUETES MIOS Y YO TE ESPERAMOS EN UN BARETO PARA CONTARTELO, EL BAR SE LLAMA EL LEÑAS, POR QUé SERÁ? TU VEN; QUE TE IRÁS SERVIDO !!!!!
MARCHANDO UNA DE FRICANDO !!!

Anònim ha dit...

Puig, jo et conec, tu ets un colega d'un amic comú , del Jordi, saps?

Anònim ha dit...

GENT COM EN PUIG FAN FALTA, MÉS BE ENS ANIRIA A ESQUERRA GENT COM EN TARDA I EL PUIG.
SALUT