30 d’octubre 2007

(212) Gràcies a les 1000 visites.....

En 24 hores més de 1000 visites han seguit les evolucions del bloc sobre el plenari municipal, va ser per una d’aquestes visites que me vaig assabentar que Radio Blanes no va retransmetre el plenari.

Aquesta experiència d’actualitzar el bloc quasi en temps real va tenir una bona acollida, pels comentaris, pels correus electrònics i fins i tot pels sms, i per tant vull agrair a tots els que lliurament heu participat en aquesta mostra de participació ciutadana.

Actualitzar un bloc no és gens fàcil, però és un veritable compromís i una satisfacció, vull que el bloc sigui sent obert als comentaris, a les propostes dels ciutadans, fins i tot obert als que amenacen, obert als que no accepten la democràcia.

Amb aquestes declaracions queden retratats, demostren el que són. Avui fins i tot un portaveu del PDB ha amenaçat a la Casa del Poble (alguns altres ja ho havien fet...), i ens ha insultat. La seves reaccions ens han reafirmat en la nostra decisió, i clar que teníem que votar en contra del contracte del Meca.

Som coherents amb Blanes i amb el que diem, i assumint més que mai els compromisos adquirits.

25 comentaris:

Anònim ha dit...

Me solidaritzo amb la casa del poble, el PSC ja ho va intentar i avui sentint l'impresentable del PDB amenaçant a l'entitat m'ha recordat les coses.

els del PDB no saben perdre

Anònim ha dit...

Gràcies per treballar per Blanes, vau donar un exemple de generositat i coherencia.

Anònim ha dit...

Es vergonyós, en quatre mesos heu tornat a ser els que es carreguen l´estabilitat del govern de Blanes, dona igual si es Psc o Ciu, Erc a Blanes continua sense tenir paraula. A veure si quan s´envagi el sr.Puig canvien les coses sino a les próximes eleccions el mateix resultat.

Anònim ha dit...

Qui provoca inestebilitat son la gent del PDB, la seva actitud, la seva prepotencia i fer servir les amenaces.

aviat parlarem de les amenaces del PDB, és la seva democracia

Anònim ha dit...

els del PDB avui han vomitat quina vergnya

Anònim ha dit...

Torna el Joan Puig de sempre, posant pals a les rodes a tothom que no pensa com ell. JO crec que ha trencat el quorum polític de l´equip de govern i això ho acabarà pagant.

Anònim ha dit...

Joan Puig és el millor , diu les coses pel seu nom.

Per cert de l'ensurt l'alquimista ha desaparegut,,,,,,,,,

Anònim ha dit...

Joan que em sembla que moriràs d'èxit. Vas tenir 385 pàgines vistes...no 1000! pe`ro felicitats! Enhorabona pel blog

Anònim ha dit...

Si mires les 24 hores són quasi 1000 visites.

Anònim ha dit...

Quines amenaces del PDB? No he sentit res...

però no m'estranya gens...

Anònim ha dit...

Com pot tenir el Ramos els collons de dir el que ha dit sobre tu i el funeral? Es un mafiós sense vergonya!

Anònim ha dit...

les del funeral, i les amenaces contra la casa del poble, i contra Puig.

Anònim ha dit...

Joan i ERC de Blanes, sóc un altre blanenc que us mostro el meu suport.
Seguiu amb aquesta serenor i claredat d'idees. A la curta o a la llarga, el poble se n'adonarà.
Salut.

Anònim ha dit...

Es una pena que la gente de ERC de Blanes, no tenga criterio ni personalidad propia,y solo sean títeres en manos de una veleta llamada Joan Puig, que ni es coherente con sus compromisos ni le importa Blanes lo más mínimo.
Espero que la gente del PDB no os permitan realizar muchos de los 50 puntos y especialmente frenar vuestro intento de quedaros con la cooperativa la blandense como hicisteis con la casa del pueblo

Anònim ha dit...

Però que voleu, anar contre Blanes, sembleu el Marigó,
quina vergonya.

Anònim ha dit...

Es evident que ERC no li preocupa el Meca ni els diners. Ara esta preparant el terrenys per una moció de censura quant entri la Conxita, i una vegada mes queda demostrada la poca coherencia i falta de llealtad d'ERC cap els seus propis pactes amb Trias.
QUINA VERGONYA.
QUINA PUDO QUE FEU.

Anònim ha dit...

Aprèn a escriure, que això sí que fa vergonya.
I aprèn una altra cosa: rectificar és de savis, i la coherència, honestedat i servei a Blanes han d'estar per damunt de tot.
Això ve demostrant ERC.

Anònim ha dit...

Per si no t'enrecordes, he copiat els aclariments fets per en Marigó, sobre la polèmica que has aixecat relacionada amb la subvenció de la ciutat esportiva:
"Amb la subvenció del pavelló el que va passar és el següent:

•Mentre tramitàvem les modificacions del projecte i el concurs d’adjudicació del pavelló la secretaria general de l’esport de la Generalitat va aprovar el PIEC, document que indicava els equipaments esportius que mancaven a Catalunya, i les bases de subvenció per accedir-hi.
• A les bases constaven varies coses:
* els pavellons havien de ser de la tipologia que indicava la Generalitat (mides, pressupost, vestidors, pistes,...)
* els havia de promoure els ajuntaments sol•licitants
* s’havien d’iniciar amb el vist-i-plau de la secretaria general de l’esport.
• En el nostre cas ja s’havia iniciat tot el procés i a més el pavelló no l’estava promovent l’ajuntament si no que, ho feia i ho fa, el Consorci Portal de la Costa Brava Illa de Blanes.
• Tot i això varem iniciar converses amb el secretaria General de l’Esport i amb el Director del SSTT d’Esports de Girona amb la finalitat d’encaixar el tema.
• Els arquitectes van fer una separata del projecte per encaixar-lo el millor possible amb les bases de subvenció.
• La generalitat ens va demanar una sèrie de modificacions que varem incorporar a través d’un modificat posterior.

Des del primer moment sabíem que era difícil però ho varem intentar i tot i tenir el vis-i-plau polític, els tècnics de la Secretaria General de l’esport sempre han estat poc receptius a cap altre interpretació de les bases de subvenció que no fos la literal que van escriure.

Si aquesta subvenció hagués arribat si que era un regal.

I en referència a que un membre del govern municipal d’aquell moment diu que ja em va advertir que no podíem començar les obres, va ser tot al contrari. Tothom recordarà la pressió que varem tenir pel fet de modificar el projecte i el retard en l’inici de les obres i aquesta mateixa persona era qui propiciava i, juntament amb CiU feien rodes de premsa conjuntes per deixar-nos a “parir”."

Anònim ha dit...

no es veritat, Marigó tenia l'advertiment de la secretaria de l'esport que tenia que tenir l'informe, un cop cas no va fe cas.

Marigó responsabilitats per tanta incompetencia

Anònim ha dit...

Coherència i honestedat son paraules
que ERC desconeix.
Joan Puig = Diners
ERC de Blanes = Titelles

Anònim ha dit...

joan puig mentider, la conxita no ha llepat prou i vol sucar-hi mes, i aplicant paraules de un dels teus lectors, aneu-vos-en al famer.

Anònim ha dit...

que mentiders que sou, qui va cobrar va ser el PSC, per les obres de santa barbara, un pelotazo de 600 milions de pesetas

Anònim ha dit...

Sois penosos.Eres un demente politico en manos de tu soberbia.Ni para comparsa sirves.En fin ya se te ha visto el plumero y lo que queda.Vete `pronto mamarracho.

L'Ignorant Mig-Ocre ha dit...

ERC no té capacitat per trencar res. Ni ara ni fa quatre anys.
ERC es lliure de votar segons els seus criteris ideològics, i no accepta xantatges.
Tampoc té capacitat de posar pals a cap roda. Si mes no, es sorprenen l’atribució d’aquest poder a ERC. Sinó recordo malament, en el cas Meca, el PSC i ICV-EUiA, van votar igual, sent ambdues forces polítiques, mes fortes que ERC. Així dons, per què només us recordeu d’ERC?
De totes maneres, “posar pals a les rodes”, segons de que es tracti, es positiu.
Moció de censura per part d’ERC?
Per posar a qui d’alcalde?
Al Sr. Marigó?
Difícil. Molt difícil. Abans han de passar moltes coses.
CiU ha de fallar. El PSC ha de rectificar. ERC ha de voler.
Difícil. Molt difícil.
Salutacions i independència.

Anònim ha dit...

No oblideu que en Joan Puig, durant el ple d'investidura d'aquest any és va auto proposar com a candidat a l'alcalia (fins i tot els seus van alucinar amb aquesta pantomima), no us oblideu que després de fer la gran actuació teatral va votar a en Trias. Què volia aconseguir amb aquella funció teatral? Potser ens hauria de donar alguna explicació? O simplement ho va fer de manera cínica, només per "tocar el collons" com diria i després "donar pel cul" com també diria ell o el senyor Ramos?
Blanes no s'ho mereix.