23 d’octubre 2007

(206) Us vau equivocar! No ens vau escoltar i Blanes ha perdut diners

“la prepotència del PSC ha comportat que Blanes perdés la subvenció d’esports de la Generalitat pel pavelló de la ciutat esportiva”
Acaba de fer-se públic que Esports de la Generalitat ha denegat la subvenció pel pavelló esportiu de la ciutat esportiva, i ha estat denegat per una mala gestió de l’alcaldia del PSC.

La denegació ve donada per haver començat les obres del pavelló, sense l’informe favorable de la Secretaria de l’Esport, condició necessària segons les bases de la convocatòria del pla d’equipaments esportius.

Esquerra va advertir en el seu moment a l’alcalde Josep Marigó d’aquest fet, vam lluitar perquè ens fessin cas, els hi vam dir, refusar l’advertiment de la mateixa Secretaria de l’Esport ha estat un greu error i una manca de respecte a Blanes.

La prepotència del portaveu del PSC ha perjudicat a Blanes, i representa un cop fort pel finançament de la mateixa ciutat esportiva. Des d’Esquerre seguirem treballant per intentar redreçar aquesta pèrdua i donarem ple suport a l’alcalde Trias per tal de treballar per evitar la pèrdua d’aquesta subvenció.

Esperem que el portaveu del PSC doni explicacions i en tot cas assumeixi la seva responsabilitat, aprengui, el Sr. Bassols del PDB ja ho ha fet.

25 comentaris:

Anònim ha dit...

I ara que diuen els socialistes?

ho pagarant de la seva butxaca?

Anònim ha dit...

Aquesta si que demostra el que fan i com amaguen les seves vergonyes.

Anònim ha dit...

Ara silenci, com la n-II, illa de blanes, i altres, de fracas en fracas

Anònim ha dit...

Josep Marigó: l´alcalde que passarà a l´arxi de l´història de Blanes per la seva totalment nefasta gestió i nul.la dignitat política en temes de poble.
Indignant, per oblidar el personatge!

Anònim ha dit...

I els d´esquerra voleu tornar a pactar amb ells? Millor fins i tot pactar amb el PDB que amb en Marigó!

Anònim ha dit...

Que parli Marigó, no de les tonteries del PDB, que parli de la N-II, de l'illa, de la subvencio del pavello......

Anònim ha dit...

Esto es mentita juanito y tu lo sabes caradura

Anònim ha dit...

Marigó.....que voleu d´aquest fanga foraster,fora de Blanes,fora¡¡¡¡¡el vilar,la n-II,la ciutat esportiva,i mes coses que no diu,pobret pixa pins,ara no podras pixar quan baixis del cotxe,per que per culpa teva no hi seran,Blanes ho sap,hi t´ho fara pagar,no podras sortir al carrer de la vergonya que tindras

Anònim ha dit...

Sincerament, esquerra no ha fetr mal a Blanes????


penseu molt

Anònim ha dit...

Josep Marigó: l´alcalde que passarà a l´arxiu de l´història de Blanes per la seva totalment nefasta gestió i nul.la dignitat política en temes de poble.
Indignant, per oblidar aquest personatge!

Anònim ha dit...

Aquest que insulten demostren que Puig te raó, insulten i demostren no tenir arguments.

Marigó es va equivocar, que doni explicacions del seu error.

Anònim ha dit...

felicitats per estar al peu del cano, i parlar clar, ara es clar li toca al psc callar.

Anònim ha dit...

marigo ha trait al mateix psc i al seu poble d'acollida.

ara és clar cobra i estar trnaquil

Anònim ha dit...

davant els problemes marigó calla, com sempre.

salut i endavant

Anònim ha dit...

mireu avui el punt, quina vergonya marigo.

Anònim ha dit...

Es una vergonya l'actitud del tandem salmeron marigo.

que demanin disculpes.

Anònim ha dit...

Es tapen el cul l´un a l´altre!

Anònim ha dit...

Quina vergonya fa el PSC de Blanes en els grans temes que afecten de debó a l poble! Però que va fer bé en Marigó durant els 4 anys de govern? S'Abanell, N-II... no van saber ni demanar una subvenció seguint les indicacions de la Secretaria General d'Esports?
Això sí, treure comuncats de premsa sobre el PDB si que ho saben fer... La política sensacionalista la porten al ordre del dia!
Responsabilitats polítiques ja!!!

Anònim ha dit...

Josep Marigó: l´alcalde que passarà a l´arxiu de l´història de Blanes per la seva totalment nefasta gestió i nul.la dignitat política en temes de poble.
Indignant, per oblidar, aquest personatge!!

Anònim ha dit...

Marigó ha demostrat que la seva gestió municipal de pa sucat amb oli està donant els seus esperats fruits (podrits, per cert). La prepotència no pot ser el tret característic d´un batlle, i menys si aquest s´omple contínuament la boca de les seves benifetes. No es pot dir ara que "teniem un compromís DE PARAULA amb la Generalitat"...però què es pensa que és això, Sr. Marigó? El mercat dels dilluns? Ens hi va a tots el futur, i Vostè resulta que anava "quedant", "de paraula", amb temes tan importants!! Indignant!
Però el més insultant no és això, el més insultant pels ciutadans de Blanes és adonar-se finalment del tipus de polític que és: un hipòcrita de l´alçada d´un campanar. Basar la seva estratègia de distracció dels temes vitals de Blanes atacant al PDB no el portarà enlloc, perque les veritats acàven sortint. Dimiteixi, Sr. Marigó, allunyi´s de Blanes, no ens fa falta aquí Vostè com a polític d´un partit respectable com és el PSC.

Anònim ha dit...

Si voleu una rsposta la teniu a la web d'en Marigó. Què en pensseu? No us fa romiar una mica? De debó creieu que en Joan és objectiu? Com és que no va muntar una roda de premsa per dir lo malament que ho feien?

Anònim ha dit...

Marigo ha queda al descobert.

Anònim ha dit...

EL PDB TENDRA DEFECTOS DE FORMA, SON NOVATOS, PERO LOS PROFESIONALES DEL PSC-EUAICV SABIAN LO QUE HACIAN.
MARIGO DIMISION COMO REGIDOR DE BLANES

Anònim ha dit...

Marigó y Salmeron, lo vuestro es gravísimo, por vuestra irresponsabilidad Blanes tendrá que pagar 500.000 € más, si quiere tener la Ciudad deportiva, los ciudadanos exigimos desde estas líneas vuestra dimisión inmediata y creo que tendríais que ser considerados por el plenario, "personas non gratas".
Y la prensa que teneis comprada como el Diari de Girona, café and Llet, etc, sin decir apenas nada del tema, a pesar de su gravedad.

Anònim ha dit...

I tant que ha quedat al descobert