21 d’octubre 2007

(204) Esquerra 2014


Ahir és va celebrar l’acte més esperat pels nostres “amics i coneguts” tots esperaven la CN, tots estaven disposats a fer sang de les nostres democràtiques discussions, tenien quasi fet els titulars de demà, però Esquerra ha demostrat que és el partit on és pot produir més debat, cap altre partit és capaç de realitzar un acte com aquest, amb la participació de quasi 3000 persones.

Som l’únic partit de l’arc parlamentari que tenim la capacitat de realitzar el debat intern amb tota llibertat, amb el bo i el dolent del model, estic parlant de participació, debat democràtic i aportacions de tots, de tots i cadascun dels militants que estimem aquest partit.

Tothom ha pogut dir el que creia convenient, i tothom ha pogut posar a votació les seves discrepàncies, el resultat un exemple pels que ens volen donar lliçons, un exemple per uns i pels altres, un exemple per CiU i pel PSC.

Tenim full de ruta, la nostra estació no és el model actual, volem arribar on arriben els estats democràtics, volem tenir estat dins Europa, volem tenir la mateixa independència o la mateixa autonomia de Portugal, i aquest objectiu sempre per la via democràtica estar més clar que mai.

Serem allò que voldrem ser, i per tant ens cal una majoria nacional i social sense complexes, volem allò que ens pertoca i amb tota sinceritat crec que el camí és el d’Esquerra, amb tots els matisos del mon, ens fa falta tota la gent que estima aquest país, no ens podem perdre pel camí.

La ponència a la totalitat de Reagrupament.cat va aconseguir el 22% i una de les esmenes d’Esquerra independentista va arribar al 43% (la que demanava renegociar l’acord de govern) son elements per la reflexió i que la direcció ha de veure en positiu i que ens han permetre millorar el nostre partit.

Ara reforçar el partit, ens cal tenir un bon resultat a les properes eleccions generals del mes de març i afrontar el Congres del partit per encarar el camí cap el referèndum de 2014.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Cap al 2014, llibertat per catalunya.

Anònim ha dit...

cap a l'independència.

salut i força i bona feina

Anònim ha dit...

a veure si és veritat. si no la CUP us treurà els vots.

Anònim ha dit...

La cup esta més morta que viva, ni que el psc pagui la campanya tenen res a fer.

Marigó traicio a Blanes