18 d’octubre 2007

(202) Munich: Visita a l’Oficina de Patents Europea

Ho sento per tots aquells que carreguen contra mi per explicar allò que faig com a càrrec electe, crec que és el meu deure, en aquest cas com a diputat us escric des de Munich, participant com a membre de la Comissió d’Economia i Desenvolupament del Consell d’Europa a un seminari sobre l’importància de les patents en el mon econòmic.

Avui la reunió s’ha celebrat a la seu de l’Oficina Europea de Patents (OFB) i ha estat presidida per Manuel Desantes Vice-President d’aquest organisme, valencià ens ha explicat el funcionament de l’oficina, durant el dinar he pogut parlar intensament amb ell en perfecta valencià i m’ha defensat l’OFB com a peça clau del futur econòmic d’Europa.

Algunes xifres, a l’OFB hi treballant uns 4.000 funcionaris (personal qualificat, enginyers, advocats, metges, biòlegs,...) entre ells uns 150 catalans, les places és guanyant per estricte oposició.

L’altre que m’ha comentat és que l’any proper està previst que s’integri en l’organisme Andorra, fet que comportarà que el català sigui una més de les llengües de treball, el que comportarà la traducció de les patents al nostre idioma.

Manel Desantes, un valencià que treballa a Europa en un lloc de molta rellevància i que m’ha proporcionat una visió molt interessant de l’importància de l’OFB, informació que lògicament traslladaré al Govern de la Generalitat de Catalunya.

Demà tenim previst visitar el Grup Siemens i el consorci Europeu EADS (fabricant entre altres de l’Airbus) per conèixer els treballs que realitzant i torno el dissabte a Barcelona per assistir a l’interessant Conferencia Nacional d’Esquerra.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic d acord, endavant i feina.
i bona conferencia.

Anònim ha dit...

I amb meca que feu, el foteu fora o que?

ara veurem la vostra disposicio

Anònim ha dit...

Si aixo depen del PSC estem arreglats, esquerra sempre ha estat coherent

Anònim ha dit...

Es interessant com els impresentables del PDB i del PSC es maten entre ells.

Tal para cual Marigo i Ramos, quina vergonya, i volen donar llicons a esquerra

Anònim ha dit...

mireu el post de dalt