27 d’abril 2009

(524) Un debat marcat per l’odi cap a ERC

No han pogut aguantar, no han pogut suportar que gràcies a ERC, avui tinguem un document, que no ens lliga de mans, però intenta donar una sortida , una sortida a l’incapacitat del PSC i EUiA per gestionar el drama de l’Illa de Blanes i la ciutat esportiva.

Un cop més han mentit, fins i tot el portaveu del PSC ha dit que sempre voten el mateix, avui sabem que el portaveu del PSC no volia votar el document perquè aquest l’havia treballat principalment ERC. La mateixa direcció nacional del PSC va obligar al portaveu del PSC a dir que si, i és clar avui s’ha desbravat amb nosaltres.

Com molt bé ha dit la portaveu republicana, Conxita Boldú ha dit les paraules justes, sempre ERC, és la culpable de tots els mals. Valdria més que es miressin a si mateixos i tinguessin una mica de modèstia, per assumir els seus desastres.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Ets patètic Joan !! A més, i com sempre, posant-te les medalles de les accions realitzades per la Plataforma Pinya de Rosa.

Anònim ha dit...

Joan com pot ser que els amics de teu partit s´han venut per 4 càrrecs i 4 targetes. On és aquella bocanada d´aire fresc que representaveu pel Independentisme català?

Tan petita és la vostra dignitat que us han comprat a canvi de res? No és això companys, no és aixó.

Ja he ordenat al banc que no pagar cap més rebut d´ERC. Em sento estafat i molt emprenyat. Els hi pots donar les gràcies de part meva.

Jordi Puig - Girona.

Anònim ha dit...

realment patetic, aquests comentaris, gracies a erc es va aprovar la llei de pinya de rosa.

agradi o no agradi

jfo ha dit...

LA VUELTA DE CHUKY. Así se podria titular si no fuera porque de lo que se trata es de Blanes.
Sr. Puig,usted no ha hecho más que poner palos en la ruedas de un ayuntamiento democrático y progresista.
Usted no es la solución,usted es el problema.
Dejenos en paz de una vez,disfrute de todo lo que le ha sacado a la política y desaparezca de vida pública.Por su bien y sobre todo por el bien de Blanes que ha usted no le necesita para nada.

Anònim ha dit...

Jfo, benvolgut.
cada cop ets més patètic, senzillament. Ni arguments, ni idees, ni coneixement. Això és el què demostres.
No hi ha govern d'esquerres perquè en Marigó no ha volgut i perquè, en el seu moment, CiU es va mostrar favorable a entendre's i a pactar.
Direcciona la teva mala llet cap a un altre lloc. Una de dos, o et pot l'odi o, senzillament tens un problema de no acceptació de la teva situació personal.

jfo ha dit...

Afotunadamente jamás he sido capaz de odiar a nada ni a nadie pero la actitud de este mequetrefe politico erigiendose en el dador de patentes ya sea de progresistas o de cualquier otra cosa no merece más que un respetuoso desprecio hacia lo que el Sr.Puig representa en la vida politica de Blanes.
Su devenir politico en este Ayuntamiento ha sido siempre falso e interesado. El sabrá porque.Esto no es una opinión,es un hechoi como asi se lo han demostrado sus votantes cada vez más escasos.Si yo fuera de ERC estaria desolado y muy engañado por este señor.

Anònim ha dit...

J. Puig; fantasmón, mentiroso, manipulador, demagogo, dejanos en paz de una vez, eres lo peor que le ha podido pasar a Blanes. Todo lo que tocas lo conviertes en ruina. GOOOOOOO OUT.

Joan ha dit...

Fot al camp ja!!!!! Botifler!!!

Anònim ha dit...

Odi a esquerra republicana? l'odi que es té a l'"esquerra" republicana de Blanes be donat per la teva persona (no adjectius, tot tú).

El que fa gràcia és que t'agrada que la gent et digui aquestes coses perquè encara t'ho creus més i pots augmentar la teva retòrica.

Està malament fer mal a la gent, però crec que un bon cop de puny a la cara et faría, a més a més de deixar-te més maco, canviar d'opinió (ho potser no perquè com ets tan tossudet.. ai pobret).