26 d’abril 2009

(521) 27-A: seguim treballant per Blanes

Demà dilluns nova sessió plenària a l’Ajuntament de Blanes, i la secció local de Blanes presenta tres mocions per ser debatudes. La primera per tal de recuperar la celebració de l’aniversari de la proclamació de la República Catalana, la segona per tal que els ciutadans de Blanes puguin gaudir de les mateixes bonificacions promeses als ciutadans del Maresme en els peatges de l’autopista i la tercera en defensa del PEIN Pinya de Rosa i de la seva protecció.

Un cop més ERC, exerceix la seva responsabilitat portant al plenari municipal les diferents inquietuds ciutadanes, garantint la governabilitat de Blanes, mentre altres segueixen perduts en la rabieta d’haver perdut el govern municipal per la seva prepotència.

En aquest mateix plenari, és ratificarà el document signat per tal de trobar una sortida digna a la problemàtica de l’Illa de Blanes i la ciutat esportiva, document en el que ERC ha tingut un paper destacat per trobar una manera de desencallar el greu problema, res no es fet i caldrà que el Govern de la Generalitat posi el seu compromís al capdavant. El document dona tres mesos a la Generalitat per tal que assumeixi els seus compromisos.