11 de maig 2009

(525) Ple de pressupostos a Blanes

Un cop més l’actitud de PSC i EUiA davant el pressupost municipal ens porta assumir la responsabilitat de fer governable Blanes, desprès de negociacions amb l’equip de govern, ERC donarà suport al pressupost.

Un pressupost de contenció, social i realitzable, que assumeixi la crisi que afecta a totes les administracions i a la majoria dels ciutadans, i per tant ens cal assumir aquesta situació. Uns pressupostos socials i que donen capacitat de funcionament a la gestió municipal, si ERC no assumeix aquest compromís, difícilment podríem tirar endavant la nostra ciutat, vista l’actitud negativa i demagògica dels portaveus d’EUiA i del PSC.

El portaveu d’EUiA només començar m’ha citat tres vegades, per tirar mentides sobre ERC, no ens perdonen que treballem per Blanes, per que estem demostrant que alguna cosa tenen a veure els dos partits amb els deutes de l’Ajuntament, la seva gestió va ser nefasta, projectes faraònics sense partida pressupostaria.

El portaveu del PSC segueix amb la seva actitud de bloqueig, igual que el portaveu d’EUiA, comença parlant d’ERC, ens diu que negociem informalment, continua amb les propostes del PSC pels pressupostos, la primera que els regidors amb dedicació exclusiva s’abaixin el sou, amb la seva excepció, per cert els dos regidors amb més sou de tot l’ajuntament, són socialistes, i un d’ells el portaveu i la segona que els grups municipals cobrin menys, és clar uns ens financem amb claredat i altres cobren “donatius” de grups de pressió.

No val la pena comentar més propostes, és nota que encara no han entès que no governen per la seva renuncia al diàleg, la seva prepotència els va portar a l’oposició, no van voler saber res amb ERC i ens han portat a exercir la nostra responsabilitat.

Són temps difícils, però no abandonarem el vaixell, amb modèstia, treball, i generositat aprovem amb totes les conseqüències aquest pressupost, si no ho fem qui ho farà, uns portaveus del PSC i EUiA enrabiats?

I per últim, com pot, el regidor que més cobra de l’Ajuntament (portaveu del PSC i diputat provincial) demanar demagògicament que la resta de regidors s’abaixin el sou,? Demostra tenir molta barra.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Tot i no caurem gens ve Marigó perquè es mes falçs que un duro sevilla, tinc de reconeixre que moltes de les coses que ahir va exposar te raó (començant per rebaixar el seu sou), i de veritat no se com podeu aprovar uns pressupostos com aquests amb la excusa de governabilitat.
El regidor d'Hisenda no esta capacitat professionalment pel càrrec i tu u saps perfectament.
A canvi de que dieu de tot que si?. Algun dia els blanencs ho sabrem ?

jfo ha dit...

Lo sabe pero le da igual.Porque no comparar el sueldo del Sr.Marigo con lo que el Sr.Puig ha estado cobrando de las administrciones publicas incluyendo todos los conceptos.
A esa figura,la del Sr.Puig,se le llama fariseismo.
En la anterior legislatura no han sido ni una ni dos sino más las veces que este señor ha desautorizado acuerdos aceptados por representantes de su partido con el unico objetivo de figurar sin importarle lo que eso suponia de poner palos en las ruedasa a un ayuntamiento del que ha sido corresponsable en dos legislaturas queriendo irsew siempre de rositas y sin aportar trabajo alguno para este pueblo.

Anònim ha dit...

En Joan Puig, en la seva línea, no farem mes comentaris,no val la pena

Anònim ha dit...

Per cert Sr. Puig, quin sou cobra ara?