29 d’octubre 2007

(210) 21,25 h. Ordenances fiscals 2008 (2,8% d’increment)

“El PSC vota en contra de les ordenances, en un intent de boicotejar la responsabilitat municipal, no han assumit la seva pròpia derrota”

“Vull agrair a la gent que participa en directe en aquest debat mitjançant el bloc i els comentaris.”


El punt 8 i 9 del plenari corresponent a la proposta d’ordenances fiscals que l’equip de govern presenta al plenari, aquest és un pas necessari per aprovar en els propers mesos el pressupost municipal.

El punt 8 és refereix al preu de l’aigua, la proposta ve marcada per la situació que és troba Blanes i els altres pobles que reben aigua de la desaladora. Rebre aigua en aquestes condicions comporta pagar l’aigua més cara, i aquest cost que els altres municipis ja van assumir des del principi, Blanes ho ha d’assumir a partir d’aquest any.

Tot i la proposta, els ciutadans empadronats a Blanes pagaran l’aigua més barata que la majoria de municipis, des del seu primer moment Esquerra va treballar en propostes innovadores que fessin possible aquesta situació i vam aprovar en el seu dia separar el cost de l’aigua segons l’empadronament, és a dir las persones de segona residència paguin l’aigua més cara.

Aquesta proposta ens ha permès fe front a l’augment del preu de l’aigua que ha comportat la connexió per decret a la desaladora. (a favor de la proposta tots els grups menys EUiA que ha votat en contra).

El punt 9 del plenari correspon a la resta de preus públics i impostos, i la proposta segueix les propostes que Esquerra sempre ha defensat, anar per sota el cost de la vida, aquesta ha estat la nostra posició durant tots aquests anys.

A mes la proposta comporta millores en la gestió, i eliminació de burocràcia municipal, una demanda que Esquerra ha fet i que ha estat recollida per l’equip de govern. (s’aprova amb el vot en contra del PSC, un vot fruit de no saber perdre).

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Puig! gràcies per donar informació. ara per ara, és l'única manera que tenim de seguir el plenari. què caram passa amb la ràdio???

Joan Puig i Cordón ha dit...

Com he dit abans, sembla que el locutor està malalt i no han posat recanvi.

ho preguntarem a precs i preguntes.

Anònim ha dit...

Merci per la info Mr. Puig!

Actualitza cada cop q puguis, q és la única manera d'anar seguint.
Posa el teu gra de sorra pq Blanes sigui un poble governable i es puguin aplicar polítiques turístiques i socials d'una vegada!
No a la moció de censura!

Gràcies Puig!

Anònim ha dit...

aqui no hi ha cap mocio de censura. aqui expliquem el que passa i el que pensem.

Anònim ha dit...

Moltes gràcies joan per compartir amb tots nosaltres aquesta informació de forma quasi instantània.
Un Blanenc.

Anònim ha dit...

Collons Joan,el millor reporter.....
Gracies,que carai mil gracies....i continua fotent canya al Marigó¡¡¡

Anònim ha dit...

No m'agrada lo de la no trasmisió del Ple per la ràdio. M'arribat q el locutor està de baixa des de fa dies, no era cosa imprevista. Segur q no va ser una maniobra bruta del PDB, per no difondre la seva humiliació, que devia preveure?
Segur que el PDB no intenta fer un joc brut i poc democratic amb els mitjans de comunicacio publics?

Anònim ha dit...

El odio que tienes al PSC no es más que fruto de tu propia incapacidad.¿Porqé no eres coherente de verdad y te vas a disfrutar de los euros que ya has ganado engañando a todo el mundo sobre todo a tus votantes?.Tu futuro politico ya lo con oces,el desierto.Son tus propios compañeros de partido los que no te quieren dar ni bola.Por algo será.Debe ser muy vergonzoso estar representado por alguien como tu.

L'Ignorant Mig-Ocre ha dit...

En Joan Puig va ser escollit per l’assemblea.
Ningú ha demanat, si mes no recentment, la dimissió d’en Joan.
Si no saps del que parles, calla.
Salutacions i independència.