28 d’octubre 2007

(208) Marigó no vol assumir l’error de perdre 470.000.-€ de la subvenció del pavelló.

“Des que estic com a delegat a Girona de la Secretaria mai he vist que una subvenció s’atorgui per un acord polític"

En declaracions a Diari de Girona, Josep Saguer(delegat d’esports a Girona) deixa molt clar el greu error de l’actual portaveu del PSC, Josep Marigó en la gestió de les sol·licituds de subvenció pel pavelló i la gespa del camp de futbol de Ca l’Aguidó.

Molt donar lliçons als altres i dia que passa, és demostra l’incompetència de les seves actuacions, no sortim de sorpreses negatives i que perjudiquen a Blanes.

Exigim explicacions, perquè a més, mai va voler escoltar l’advertiment que li vam traslladar des del nostre grup municipal.

“La Generalitat tanca qualsevol possibilitat d´optar a la subvenció per a la ciutat esportiva”

JOFRE SÁEZ, BLANES. Les possibilitats perquè Blanes acabi rebent la subvenció de 470.000 euros per a la ciutat esportiva són nul·les. El delegat territorial d´Esports de la Generalitat de Catalunya, Josep Saguer, va assegurar que veu «molt difícil» que Blanes pugui optar a les subvencions que va demanar. Saguer va recalcar que les bases de la convocatòria eren «claríssimes» , i que per tant no hi havia «res a fer». Tot i així el delegat de la província de la Secretaria General de l´Esport va instar a l´Ajuntament de Blanes a presentar al·legacions.
Aquesta subvenció per finançar les obres de les noves instal·lacions es va demanar durant l´anterior mandat. Aleshores PSC i ICV-EUiA van reunir-se amb el secretari general, Rafael Niubó.

Tant l´ecosocialista, Joan Salmeron, com l´ara exalcalde, Josep Marigó, sabien que les bases els negaven qualsevol opció. Però segons van manifestar aquesta setmana, Niubó els va assegurar que els diners arribarien a Blanes. És a dir, es va establir un acord polític verbal. Ara tant el PSC com ICV defensen aquest acord de cavallers. Una opció que Saguer nega rotundament. «Des que estic com a delegat a Girona de la Secretaria mai he vist que una subenció s´atorgui per un acord polític», va manifestar.

El mateix cas que Blanes es dóna a Lloret de Mar. Ambdós municipis van sol·licitar pavimentar els camps de futbol amb gespa artificial. Però ni els dos de la ciutat esportiva de Blanes, ni el del Molí de Lloret ha rebut la subvenció. I és que tal i com va explicar Saguer «als dos els ha passat el mateix».


16 comentaris:

Anònim ha dit...

Esta noticia si que es importante, i Marigó hablando de tonterias.

Marigo pide disculpas, es lo mínimo.

Anònim ha dit...

Eres un embustero Joan.Sabes que eso no es asi,pero tu mintiendo que algo queda.Eres personalmente un impresentable.

Anònim ha dit...

Crec que en Joan Puig també formava part del govern o es que ara ja no se'n recorda

Anònim ha dit...

Esquerra estava al govern i solidariament el vam advertir, i ell ni cas, com sempre.

Anònim ha dit...

La notíca la publica el diari de girona,

aquesta és la veritat, de totes maneres i sou com els del PDB que diuen el el diari manipula, encara li donareu més la rao a Puig que diu tal para cual

Anònim ha dit...

Dema veurem el resultat.

Anònim ha dit...

Independentment del resultat del ple, Marigó i Salmeron tenen que assumir responsabilitats polítiques. I axó vol dir plegar.

Anònim ha dit...

Buaff ...

L'Alquimista ha dit...

"Independentment del resultat del ple" No en sou conscients de la transcendència d'aquest resultat ni de la seriositat de les decisions que està prenent l'equip de govern, això no és un joc com el que ens tenien acostumats PSC-EUiA. La responsabilitat envers el poble és bandera per alguns i si aquests no poden treballar s'en aniran a casa i continuarà la seva lluita. Queda clar que aquests no busquen la poltrona ni venen fum.

"Marigó i Salmerón tenen que assumir responsabilitats polítiques. I això vol dir plegar"

JA. Avui aquests dos son mes aprop de l'Alcaldia que mai. Ells ni plegaran ni mostraran el menor respecte per el nostre poble, ja escoltareu les seves excuses. Plegar aquest parell...ni en somnis.

Joan planteja en el ple la seva dimissió de tots els seus carregs publics i depura responsabilitats técniques, que el paquet és gros.

Son una colla d'ineptes i en 30 dies el tornarem a tenir com a Alcalde.

L'Alquimista ha dit...

La diferencia entre aquest govern i l'anterior es que aquest acata les decisions del plenari, no com l'assumpte de les autocaravanes en que Marigó no va fer cas d'una decisió democratica.

La coherencia politica es una virtud a l'abast de ben pocs.

Marigó i Salmerón DIMISIÓ

Anònim ha dit...

Esteu nerviosos els del pdb, fins i tot l'alquimista està fora de lloc

Anònim ha dit...

La pregunta de l'enquesta està mal formulada. El tema no és si es posa en perill o no. El tema és si es permet tirar 200.000 euros a la basura o no...si no es permet, qui ha posat en perill el govern és el mateix govern... Davant d'una proposta surrealista com aquesta CiU hauria d'haver intentat reconduir el tema en comptes de deixar tan clar que estan totalment en mans del PDB.



no?



Salut

L'Alquimista ha dit...

No,això no és cert, som coherens els del PDB.

La "D" significa democràtic, el partit acatarà la decisió del plenari i acte seguit serem consecuents i ens posarem a treballar per oposició o per govern, com sempre amb el cap ben alt i savedors de que existeix un futur millor per la nostre vila.

Jo ting clar quins son els enemics del nostre poble.

Anònim ha dit...

No parlis així noia!!! Això de "enemics del pobles" queda lleig...fem servir altres termes, si us plau!!!

Anònim ha dit...

ja diu bé, ja.

Anònim ha dit...

El que esta clar es que això del pdb és un bluf.

ara cal veure esquerra que fa, el que esta clar és que te la paella pel manec.