22 d’octubre 2007

(205) PSC i PDB, s’amaguen les vergonyes.

Llegeixo a la premsa comarcal que el PSC és treu el mort de sobre del deute amb FCC per la recollida de deixalles de Blanes, i ho fa acusant a l’anterior Govern municipal de CiU i Esquerra, on jo mateix desenvolupava la regidoria d’hisenda.

Els hi puc ben assegurar que no vam generar cap deute, i tot el que restava per pagar estava dotat segons consten en el comptes generals d’aquells anys aprovats per unanimitat del grups municipals, inclòs el PSC dirigit per Pere Garcia.

Durant el mandat passat, en lloc de tirar endavant la plica per el concurs, es van dedicar apedaçar els contractes i encarint considerablement el preu, resultat, mes diners invertits, però malgastats i Blanes més brut que mai.

La nostra proposta per aquesta legislatura i abans de realitzar més invents, és la realització del concurs, ja s’ha encarregat la plica i a primers del proper any poden tenir funcionant el nou model.

El PSC va renunciar a governar (no va voler ni parlar amb Esquerra) i ara és comença a tirar dels cabells per seu error (cada cop més socialistes ho veuen) la prova la tenim que des del PSC han començat arribar cants de sirena per una possible moció de censura, un cop anunciat que plego.

I el PDB, que va tenir dos regidors amb un programa irrealitzable i ara és troben que no el poden aplicar.

Tots dos estant dedicats a tirar-se els plats pel cap, amb un intent per part del primer (PSC) de desastabilitzar el govern municipal i el segon volen aplicar actituds inassolibles, davant d’aquesta situació tenim l’obligació d’exercir més que mai la responsabilitat, ens hi juguem molts i Blanes necessita coherència.

El PSC segueix dolgut amb Blanes, no entenc com no va guanyar de carrer les eleccions, una prova evident d’aquesta emprenyada és l’actitud en el desdoblament de la N-II, ara que han perdut l’alcaldia, tant s’ha val, com diu el seu portaveu, “deixem-nos de romanços.”

I és cert qui vertaderament estar de romanços son els socialistes i els del PDB que van junts, passant olímpicament de la N-II,

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Tens raó, Marigó esta enboirat i nomes somia amb el meca, ara calla de la n-II i de l'Illa de Blanes.

Anònim ha dit...

T'equivoques, marigó no vol ser alcalde, ara ja cobra per no fer res

Anònim ha dit...

Senyor Puig:

si posa al mateix sac al PSC i al PDB vostè no té cap mena de vergonya ni cap mena de res. I si no entèn peruqe el PSC va guanyar de carrer i vostè gairabé acava al carrer, confirma la seva ceguesa davant la politica blanenca.

Si us plau, senyor Puig, sembla increïble que vostè sigui polític

Anònim ha dit...

Miri si és el mateix, que el PSC es incapaç de reaccionar per dir el que ha fet pel tema de la N-II.

S'entretenen en discussions banals i amaguen el més important.

Tiran la merda als altres i no parlen de les seves traicions,

Anònim ha dit...

Es una parodia, el psc es nega a parlar amb esquerra i perdent el temps brallant-se amb el PDB, quina vergonya, la del PSC

Anònim ha dit...

S´ha de tenir molt poca perspectiva i amplitud de mires, juntament amb una profunda falta d´anàlisi per afirmar tot el que arribes a dir, Joan:
Que el programa del PDB no es pot realitzar...ja es veurà! No creus que en quatre mesos de legislatura és una mica aviat per dir això? És un programa molt elaborat, durant més d´un any, consensuat, i presentat públicament l´Octubre de 2.006. Et recordo que llavors, ningú encara havia presentat el seu i, quan es van presentar, les "copiades" éren escandaloses, però bé, no passa res, copieu, copieu nois.
El fet de tirar "plats al cap" al PSC, llògic. Descarreguen aquests, el PSC contra el PDB, tota la seva ira provocada pel seu fracàs i l´èxit del PDB en les passades el.leccions. A més, el PDB creu que en Marigó ha estat un personatge nefast per la política a Blanes els últims anys. Així que, com es sol dir, a per totes amb ell (sinó quí ho farà?).
Sobre el tema de la N II, per què alinies el PDB amb el PSC, quan els primers no s´han pronunciat a favor de l´opció Blanes? D´on ho traiem això? Una altre vegada comfonent al personal? El PDB no s´ha manifestat sobre el tema, però no crec que ho faci a favor de l´indesitjada opció del Vilar.
Menys sensacionalisme i més rigorositat, Joan, al teu blog fa falta...

Anònim ha dit...

Miri Senyor Puig, un del seus errors greus han el mon de la política, es que avui parla malament de uns, demà ja ha canviat, la setmana vinent torna a canviar, i mai te una coherencia, axó la gent no ho entenem i els resultats de les últimes eleccions ho deixan molt clar. Sí senyor Puig, es així de senzill. Durant el seus anys amb política municipal, quantes vegades ha canviat?. I ara que vol, alimentar una moció de censura per tornar a fer alcalde a Marigó, amb l'excusa del PDB i dels seus projectes utòpics. Si us plau torni al planeta terra i pregunti a la gent del carrer.

Anònim ha dit...

El PDB va dir a l'alcalde que passava de la N-II

per cert que diu ara el PSC del post de dalt.

S'ha perdut diners per la ciutat esportiva

Anònim ha dit...

Juanito eres un caradura.¿Como se te ocurre ponedr a la misma altura al PSC y a tus socios del PDB?.Ni de coña.No insultes más a la inteligencia de los votantes que te han dejado donde estas y a nosotros nos ha puesto de primer partido de Blanes.¿O es que no sabes contgar los votos?.Vete a ESCARDAR CEBOLLINOS MAJETE QUE NO HACES MÁS QUE MENTIR Y TRINCAR.¿Estamos?.O si quieres empezamos a vernos las caras de verdad,pero de v erdad ¿eh?.

Anònim ha dit...

Josep Marigó: l´alcalde que passarà a l´arxiu de l´història de Blanes per la seva totalment nefasta gestió i nul.la dignitat política en temes de poble.
Indignant, per oblidar, aquest personatge!

Anònim ha dit...

A D V E R T E N C I A .
Hi ha un anònim o dos, que de tant en tant “s’identifica” con jfo, que té molt poca feina, i es dedica a fer malabarismes demagogs a totes les noticies que es publiquen aquí.
No proveu de fer-ho a casa.
Es un especialista.
L’intent d’imitar-lo, o d’entendre’l, pot portar a l’atrofia mental.
Si us plau, pregueu-vos-el com una nota d’humor i color, o directament, ignoreu-lo.
La vostra salut us ho agrairà.