19 d’octubre 2007

(203) Tenim un problema i farem el possible per arranjar-ho


Sense cap mena de dubte la decisió del portaveu del PSC de no voler ni tant sols parlar amb Esquerra (jo no podia ser l’excusa, perquè Josep Marigó va tenir la primícia que no finalitzaria la legislatura) va portar a l’alcaldia a Josep Trias (CiU) amb un pacte amb el PP i el PDB, i amb un compromís d’Esquerra de donar suport extern fruït d’un acord de 50 punts.

No podíem deixar Blanes ingovernable, teníem que assumir la nostra responsabilitat, el que no vol dir que callarem davant els errors o davant l’incompetència.

En aquests primers mesos el problema principal el tenim amb les maneres i les formes que te el PDB d’exercir el govern i sobretot la cort de personatges que acompanyen als dos regidors en les seves responsabilitats.

Vam ser els primers en mostrar el nostre desacord amb la persona de David Meca com a imatge de Blanes, ho vam confirmar en el Patronat de Turisme i a més vam advertir al Govern municipal que no tenien majoria política per portar-ho a terme.

Lògicament el PSC e IC volen aprofitar la situació i ara anuncien una moció al plenari per deixar en minoria al govern, ara volen utilitzar allò que ens van negar a la passada legislatura, la capacitat de l’oposició de negar potestats de l’alcalde, (recordem el tancament de l’aparcament de Caravanes que l’alcalde socialista és va negar a complir), l’únic que els importa és obrir una crisis política al govern, fins i tot practicant el que no creuen.

Per Esquerra, per damunt de tot està la coherència, volem que Josep Trias sigui alcalde, però volem que impedeixi actuacions que en democràcia sobren, no pot ser que simples ciutadans d’una concreta militància política (PDB) prenguin decisions, donin ordres als treballadors municipals i a més ho facin de males maneres.

No permetérem que la ràbia d’uns i les actituds fora de lloc d’altres trenqui la millor opció per governar, exercirem el nostre paper amb la dignitat necessària, i sobretot serem responsables, la gent del PDB ha d’assumir els seus errors i ha de canviar les seves actituds, cal evitar convertir aquest partit amb l’excusa perfecta.


&.- Per cert Esquerra no va dir en el darrer plenari no a les revisions metges, vam dir que esperàvem el nou model si aquest no és millor farem la nostra proposta.







23 comentaris:

Anònim ha dit...

NOTA DE PREMSA DEL PDB (Partit Democràtic Blanenc).

Davant les greus acusacions fetes pel grup municipal socialista, amb l’única finalitat de desviar l’atenció i que no es parli del desdoblament de la NII per Blanes o de la marxa enrere del passeig s’Abanell, coses de les quals el Josep Marigó és el principal culpable, no han dubtat gens a fer tot el mal possible i ficar-se a la vida privada de la família Bassols per intentar implicar-hi al PDB (Partit Democràtic Blanenc) i crear fissures amb l’equip de govern. Casualment aquesta persona era qui deia, durant la campanya electoral, que en política no s’hi val tot i que s’han de respectar les persones; una vegada més, mentia a tota la ciutadania.
A la reunió del PDB del passat dilluns dia 15 d’octubre, el Sr. Victor Bassols, que des del mes de juny col.laborava gratuïta i desinteressadament amb el regidor d’Esports de l’Ajuntament, ha deixat en mans del Consell Executiu del partit la possibilitat d’ocupar un càrrec de confiança del PDB, fet que li agraïm i lamentem a la vegada, per les seves importants aportacions, ja que de cap manera l’aptitud per desenvolupar un càrrec pot estar vinculada a les faltes administratives que pugui haver-hi en un determinat moment.
En qualsevol cas, el Partit Democrátic Blanenc accepta que posi “el càrrec” a disposició del partit i valorarà la comprovació legal dels possibles deutes abans de pendre qualsevol altra determinació, i no vol entrar en aquest joc brut del grup socialista, el transfons del qual no es altre que intentar paralitzar els importants projectes que des de l’equip de govern s’han iniciat amb les diferents regidories i que amb pocs anys posaran a Blanes al lloc que li correspon.
El Sr. Marigó encara no ha assimilat la seva derrota electoral i vol justificar la seva incompetència exigint responsabilitats als altres, quan ell durant la seva legislatura ha estat incapaç de fer-ho amb els seus propis regidors i amb els seus còmplices d’EUiA. I si vol parlar de deutes, que expliqui a la ciutadania blanenca per què només amb l’empresa FCC va deixar per la seva ineptitud de dirigir un poble, un deute de 1.000.000.000 de les antigues pessetes, entre d’altres, i ara ens vol dir com em de fer les coses. Sobren els comentaris.


Signat: Partit Democràtic Blanenc

Anònim ha dit...

Aixo es pura demagocia, el que esta clar es que el PDB i Marigo van pel mateix cami, com diu Esquerra, tots dos feu mal a blanes

Anònim ha dit...

Tens rao joan, el marigo i el pdb volen fer mal a blanes els dos estant amargats, molt bo el comentari

Anònim ha dit...

Felicitats algu com a minim te visio de futur.

Anònim ha dit...

No ni ha per tant, marigo es una cosa i el PDB un altre.

Que marigo no sap perdre, ja ho sabem els veritables socialsites de blanes

Anònim ha dit...

tens tota la raó avui als diaris el PSC i el PDB segueixen foten-se els plats pel cap.

El desastre del deute de FCC es de la gestio del desaparegut Pere Garcia, l'alma mater de l'hisenda municipal.

Ha marxat is'ha rentat les mans del millonari deute.


PSC=PDB

Anònim ha dit...

Joan Puig, una miqueta de coherencia, que tu ets el menys indicat per voler tirar merda als altres, si vols parlem de com vas deixar Urbanisme o Mitjans.
I si vols parlar de Turisme o de Promoció Econòmica, han parlem.
El que no pots pretendre es voler governar i decidir des de l'oposicio, t'agradi o no t'agradi. I si vols fer el joc a Marigó per un plat de llanties, tu mateix!.

Anònim ha dit...

ERC pagarà molt car haver donat l'alcaldia al PDB...

lamentablement ho pagarem tots.

No ho sabies Joan quina mena de gent era aquesta?

Parles de 'males maneres' quan el que estan fent és robar.

Quina pena.

Anònim ha dit...

Esquerra republicana comença a preparar el terreny per justificar el seu vot en contra de la moció d'EUIA pel contracte d'en Meca, o més ben dit comença a canviar la seva opinió respecte a aquest assumpte. Aviat veurem a Joan Puig remullant-se a la piscina de Blanes ( de 25 o de 50 metres )agafat de la mà del ballarí, o nedador. Aquesta és la coherència que té ERC. Avui dic que no m'agrada David Meca, que no és la millor opció, i ho publico diverses vegades al bloc, fins i tot dic que es una contractació festivalera... i demà com que la moció la presenten aquells partits D'esquerres ( com ERC) que no em cauen bé, doncs au!!! ara a favor i que vingui amb la Rosa d'Espanya a ballar un tango si cal. Com algú diu tot sovint en aquest bloc, aquesta és la coherencia d'Esquerra!!! Endavant nois continueu així. Que us xuteu??? Nandrolona com en Meca o que?

Anònim ha dit...

PD: al ple Anselm Ramos va dir que la nova proposta per les revisions es faria d'aqui a tres anys... Aquest és el temps que esperarà Esquerra. Caram nois, tres anys son molts!!! Però es clar, no heu dit que no... Només que esperareu. Us animo a treballar en la proposta, teniu temps per fer-ho.
Joan, escolta més als plens, que només et quedes amb el que t'interessa, i escriu menys posts amb el portàtil!!!

Anònim ha dit...

Mira Joan eres el colmo de la golferia.No se puede estar dentro y fuera al tiempo.Eso l,o habrias aprendido si hubieras visto BARRIO SESAMO pero tú no,estarias rumiando venganzas por ahí.¡Mamá que me llaman cabezón!,¡Mama que no me ajuntan!.Te juro que si yo tengo un hijo como tú me la corto.
Ahora a ver como salis de esta. Dais soporte al gobierno trifasico(Lo digo porque parecen alcoholizados) y adsemás quereis salir de ahí sin mancha.No puede ser y lo vais a pagar.Si ya los votantes os tenian poca confianza ahora ya ninguna.Adios Juanito.

Anònim ha dit...

L'unic que diu les coses clares es esquerra, la veritat fa mal. socialistes esteu acabats i els del PDB també-

Anònim ha dit...

Diuen que el PSC segueix la seva lluita vers el PDB, es veu que el proper ple pot esser molt calent.

Anònim ha dit...

Doncs a mi em sembla que en Joan està parlant amb molta coherència i em sembla bé la posició que està mostrant fins al moment. Crec que després de les eleccions ha prés una postura que personalment crec que és la més correcte i us dono tot el meu recolçament pel que fa a les actuacions que esteu portant fins al moment.

Anònim ha dit...

estic molt d'acord amb les explicacions d'esquerra.

Anònim ha dit...

El Grup Municipal Socialista va denunciar ahir que el govern municipal de Blanes -format per CiU, PDB i PP- va pagar el bitllet d´avió de David Meca entre Barcelona i Madrid per anar-hi a fer la signatura del contracte, segons consta en la comanda 020480 de la intervenció municipal de data 11 d´octubre de 2007, dia de la signatura. El cost del bitllet per a la capital va ser de 438,16 euros. Cal destacar que encara no hi ha un enllaç entre la web del nedador i la de l´Ajuntament, tot i estar en el contracte i haver cobrat els primers 30.000 euros.
Així mateix, i segons la comanda 020421 de data 10 d´octubre de 2007, l´import pel desplaçament a Madrid de la delegació municipal va ser de 3.059,76 euros. A aquest desplaçament hi van assistir 11 persones: Josep Trias, Anselm Ramos, Fernando Gómez, Celestino Lillo, tres tècnics municipals, dos periodistes de Mitjans de Comunicació Municipals SA i dos membres de la candidatura del PDB -els senyors Bassols i Romaní. El grup socialista va explicar que desconeix el treball encomanat a aquests dues darreres persones i el motiu de la invitació de l´alcalde perquè hi fossin presents.
Els socialistes també van denunciar que fins ara tampoc han rebut cap tipus d´informació sobre diversos costos que no constaven a l´expedient revisat, com els desplaçaments Blanes-Barcelona i tornada; els desplaçaments per Madrid; el muntatge de la roda de premsa de Madrid, amb diverses pancartes i documentació; la recepció en motiu de la roda de premsa a Madrid i assistents a la mateixa, el dinar posterior a la roda de premsa i altres despeses relacionades amb l´esdeveniment, com per exemple un reportatge fotogràfic.
El grup municipal socialista va assegurar que «estem davant d´un nou acte escandalós promogut pel PDB i avalat per CiU i l´alcalde Trias». En aquest sentit, els socialistes van afegir que «escandalós ja ho és el contracte en si mateix i totalment escandaloses en són les formes; un nedador català i un ajuntament català han d´anar a Madrid a signar un contracte multimilionari i a sobre pagar el bitllet al beneficiat amb el contracte i a una colla de persones més de les quals desconeixem la seva missió, ja que per la signatura només eren estrictament necessaris l´alcalde i el nedador».
Des del punt de vista dels socialistes blanencs, aquesta despesa ha estat una «presa de pèl», circumstància per la qual van demanar que a les persones de la «comitiva municipal» que no pugui demostrar la necessitat del seu desplaçament fins a Madrid els sigui reclamat l´import de la despesa efectuada.

Anònim ha dit...

El grup socialiste denuncia allò que sap, utilitzant informació privilegiada, ara amaga els seus negocis, com per exemple les totxanes de santa barbara,

PDB i PSC com diu en Puig fan mal a Blanes, amb les tonteries perdent el temps i no parlant de La N-II, quina cara

Anònim ha dit...

Marigo si de veritat estima blanes que assumeixi la seva responsabilitat. Faci una mocio de censura i parli amb esquerra.

Anònim ha dit...

Dicen las lenguas de doble filo, que estas presionando mucho al alcalde para que el PDB de soporte al equipo de gobierno pero que se salga del mismo, pués te lo digo con palabras finas y como votante del PDB, tu i toda tu corte os podeís ir a la mismisima mierda.
Ojalá sea cierto que pronto tengamos de nuevo la revista PROA para que os coloquen a algunos en el sitio que os mereceis.

Anònim ha dit...

Li recordo al senyor Joan Puig (per si ha perdut la memòria) que va ser ell qui va votar a favor de que el senyor Trias governés Blanes amb PP i PDB. Per tant, estava a les seves mans destroçar el poble (que és el que va fer amb seu vot) o ajudar a que continués la feina feta per l'anterior equip. Però va optar per teatralitzar que es votaria a ell mateix, presentant-s com a candidat a alcalde i després va votar descaradament en Trias.

Anònim ha dit...

Podria explicar en Marigó què són exactament els càrrecs de confiança? A la Diputació en ténen uns quants (cobrant, és clar, i no poc), però d´això no cal parlar, oi Josep? Ni del sou de 70.000 € anuals que cobres, per fer exactament què, Josep???
No siguem hipòcrites, Josep, home...

Anònim ha dit...

Esquerra te rao, Marigó es va negar a un acord per un pacte d'esquerres.

Ell ja s'ha venut Blanes, N-II illa de Blanes i altres la totxana te molta força.

PDB=PSC

Anònim ha dit...

Si iguales el PDB amb el PSC, és que no tens ni puta idea del que parles...