08 d’octubre 2007

(196) La derrota del Sr. Ramírez i Codina.


Fotografies de les diferents campanyes per denunciar els privilegis del Sr. Ramírez, “la costa és de tots.”

Ha provocat un petit terratrèmol a la “jihad hispànica” escoltant la tertúlia del passat dijous de la cadena dels bisbes, semblava que Espanya es trencava, durant més de vint minuts l’il·legal piscina del Sr. Ramírez es va convertir en el símbol d’Espanya mes matussera, us la recomano.

En aquest post us adjunto també la sentencia del tribunal suprem que deixa molt clar les coses, la plena absolució, per dolor segurament de tots aquells que li van riure les seves gràcies, i que fins i tot ens van arribar a insultar. Us adjunto un recull de premsa de les reaccions a la sentencia.

La sentencia confirma que teníem tot el dret a protestar, que va ser una protesta pacifica i democràtica, ara cal que el govern central tingui la valentia de tancar la piscina il·legal, seria una brillant aportació a la campanya anunciada pel Ministeri de Medi Ambient de recuperar el dret de pas per la costa.

17 comentaris:

Anònim ha dit...

alguns que et van criticar que n'aprenguin.

salut

Anònim ha dit...

tindrem que denunciar al meca per dopatge.

Anònim ha dit...

A veure que fa el ministeri, si torna salvar l'impresentable de pedro J.

Anònim ha dit...

Esquerra vol en Meca si o no?

ara vull veure si us mulleu o no?

Anònim ha dit...

¿On són tots aquells (sobretot del psoe-psc) que es van riure de tu, Joan, amb el tema de la piscina?
Està clar que fins i tot la justícia espanyola t'ha donat la raó.
I perquè la justícia espanyola dongui la raó a un "separatista" (entre cometes), és que cal estar carregat, carregat amb molta raó, ja que els tribuals espanyols no fallen tan "alegrement" en favor dels catalanistes i d'esquerres.

Anònim ha dit...

Joan, una petita correcció. En l'entrada parles del "govern central".
Jo l'anomeno govern "estatal" (quan no, "imperial" o, simplement, "espanyol"), perquè el meu centre està a Barcelona, a Catalunya..., no pas allà a les estepes mesetàries.
No diguem govern "central", ja que no ens hem de sentir "perifèria" de res ni per res.
El "centre" és aquí: a Blanes, Barcelona, Girona, València, Manacor, Prada de Conflent, Benavarri, Andorra la Vella..., tu ja m'entens...
Per la resta, agraït, Joan, i endavant amb la feina... Farien falta molts polítics com tu..., i com en Carretero...

Anònim ha dit...

Joan...Meca si o Meca no?

M'agradarà veure la cara que poses quan ho aprovis...la cara d'estar menjant granotes que vas posar fent costat al Ramos amb la bogeria de les revissions. Com tens tant estòmac?

Que t'han donat Joan? Va home, defensa lo de les revisions si pots...va home

Anònim ha dit...

Aquesta és bona, ara veurem el que fa esquerra.

molt de parlar però els del PDB fan el que volen,

Anònim ha dit...

Abans del Ple, els socialistes vareu escriure un comentari per aquí vaticinant que el PDB votaria en contra de posar un carrer de Blanes a Xirinacs.

Vaig veure el Ple i resulta que qui va votar a favor era el PDB i en canvi qui va votar en contra vareu ser precisament vosaltres, socialistes... els que avisaveu que: "OJU, que aquests de la Proa us votaran en contra"...

Qualsevol cosa, socialistes, que surti dels vostres teclats, feu llàstima, és que no en dieu ni una de coherent.

Anònim ha dit...

Socialistes, no sé si sabeu distingir un ou d'una castanya, però una cosa són les revisions mèdiques discriminatòries entre blanencs i una altra cosa és el tema Meca.

En Joan Puig ha dit el que calia sobre Meca.
El que no podeu retreure a en Joan és que calli, perquè no té res a amagar i va amb el cap ben alt, cosa que vosaltres sovint l'heu d'acotar i amagar-lo sota l'ala.

En aquest sentit, per exemple, els socialistes esteu molt callats sobre el Vilar.

Jo, personalment, no estic a favor que l'Ajuntament creï un vincle amb Meca, i al costat d'això afirmo que el perjudici, el mal que s'infligeix a Blanes pel Vilar és molt més colossal que pel tema Meca.

I segueixo dient que són temes diferents.

Anònim ha dit...

teniu raó, parleu d'esquerra i aquests parlent, en canvi vosaltres calleu en el tema del vilar.

es una vergonya

Anònim ha dit...

La credibilitat dels socialistes és "zero".
Diuen "A" i després en fan "Z".

Anònim ha dit...

Ara vigileu els del PDB, que aquest si que no son de fiar.

talcomraja ha dit...

De la sentència hi ha una cosa que no queda clara, suposo per no haver tingut a accès a les interlocutòries i provisions prèvies.

Diu que no s'admet el recurs d'apel·lació interposat per Pedro J, però el mateix temps diu que el jutjat d'instrucció de Manacor segueix la investigació per un delicte de faltes. O sia, que encara em pots sortir esquitxat! És més, a primeres instàncies es troben jutges que poden estar molt i molt polititzats, i el jutjat de lo penal, jutjats que portarien el tema, no són l'excepció

Anònim ha dit...

"Ara vigileu els del PDB, que aquest si que no son de fiar."
Gran argument el seu! Aquells que ataqueu l´integritat i la fiabilitat dels altres sense CAP mena de fonament i de raó o argument, feu el més gran dels ridículs i mostreu una inmensa impotència davant de tothom. Seguiu així PDB, sense contestar als atacs (socialistes i verds, sobretot) que sense cap tipus d´argumentació fan córrer per ací.
Salut i endavant!

Anònim ha dit...

Comprenc el teu comentari, Talcomraja. El cert és que, si ja de per si és difícil refiar-se de la institució judicial anivell general, més encara quan es tracta de la "justícia espanyola", els dubtes es fan més que evidents.

A l'interior de la Unió Europea, jo no sé en quin Estat s'és vist que, tenint en vigor una Llei de Costes que deixa ben clar que en una franja (ara no recordo exactament de quants metres però) de, pel cap baix, 50 metres no s'hi poden ubicar construccions privades (i menys d'obra), i no s'hi pot barrar el dret de pas dels vianants... el mateix govern de l'Estat no faci complir la Llei i, a més a més, els jutjats no castiguin als autèntics infractors de la Llei, aquells que s'han fet seva aquella piscina i que barren el pas als vianants.

En Joan és molt valent de plantar cara a aquests poderosos. Jo no sé si jo en seria capaç, no sóc pas tant agosarat com ell, però bé, dintre la meva "passivitat" (si es pot dir així), com que en Joan veig que té raó, li faig costat.
Potser és un defecte que tinc, però em solidaritzo amb les causes que crec que són justes. Tal vegada les coses anirien un xic millor si hi haguéssin més polítics com en Joan.

Anònim ha dit...

El judici de faltes, Pedro J el retirarà, no tindrà pedbrots de presentar-se.

A mes li recomano a l'advocat de Puig que miri si no ha caducat, com que va decidir anar per la via penal, ha passat segurament el plaç-

Victória absoulta de la dignitat,felicitats per la valentia