03 d’octubre 2007

(192) El Tribunal Suprem fa callar el Sr. Ramírez i Codina

e-noticies: "El diputat d'ERC Joan Puig guanyaPedro J. al Suprem"

Estic al despatx del Congrés del Diputats, i m’acaba de trucar l’advocat, l’amic Jordi, me comunica que el Tribunal Suprem ens ha donat la raó, el dret de pas per la Costa dels Pins a Son Servera que vam exercici no és cap delicte.

El Sr. Ramírez i Codina ha perdut la seva demanda, el recurs que va presentar a la primera decisió del Suprem (desprès de carregar i quasi insultar el jutge del suprem) d’absolució, ha estat confirmada per la sala del Tribunal Suprem.

Dos teletips de l’Agencia EFE i Europa Press confirmen la decisió. Estic content, lo primer que he fet, és parlar amb la gent de les Illes, amb el bon amic Jaume Sastre (lobby per la Independència) amb el President d’Esquerra a les Illes en Joan Lladó i amb la família, i he enviat un missatge a Joan Puigcercòs.

Vull donar les gràcies a tota la gent que m’ha donat suport, als companys del Grup Parlamentari, a les JERC, al Diari de Balears, i a tots aquells ciutadans que han confiat amb el que vam fer i que ha passat olímpicament d’aquells que van voler criminalitzar-me.

Finalment la justícia ens ha donat la raó, aquell estiu vam exercir el dret de pas per la costa, el dret a exercir la nostra llibertat, i avui el Sr, Ramírez i Codina i els seus acòlits han perdut.

La denuncia del Sr. Ramírez i cia de criminalitzar a la bona gent ha perdut, i cal exigir responsabilitats, exigim que el Govern Socialista faci complir la llei, no volem privilegis feudals en ple segle XXI.

La lluita continuà i guanyarem, tenim la raó.

Novetats: nota de premsa d'Esquerra http://www.esquerra.cat/web_nova/php_admin/inici.php?seccio=Noticies&num_article=5654

21 comentaris:

Anònim ha dit...

quisiera ser el primero en felicitarte....he leido la noticia asi escondida en otro medio...vaya elemento el tal pj..peor que el jr..

Anònim ha dit...

No passis pena joan la raó es teva,para ti y te la guardas majo,es más de lo mismo.El niño en el bautizo,el muerto en el entierro y el marido en la boda.Y en Blanes cuatro años sin aparecer más que a los plenos y poco más.Que verguenza Juanito.

Anònim ha dit...

l'anterio post deu ser de la brigada marigó.

Espero que el sr Marigó et demani disculpes en el seu blog, i tots aquells que te van matar abans d¡hora també.

enhorabona

Anònim ha dit...

Estic d'acord Sr. marigó demani disculpes per la seva actitud en el plenari de Blanes.
ara calla?

Anònim ha dit...

Marigó parla, digues alguna cosa

felicitats.

Anònim ha dit...

http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=2577173

Anònim ha dit...

Estem molt contents, encara recordem com Marigó va voler aprofitar-se del teu cas per fer-te mal.

Enhorabona, gent com tú val la pena

Anònim ha dit...

En Bonaparaula es tindria que RETRACTAR PUBLICAMENT I DEMANAR DISCULPES

Anònim ha dit...

Joan, enhorabona.
M'agradaría desde el teu bloc demanar al Sr. Marigó, al Sr. Argemir González, i al Sr. Anselm Ramos (com antic director de la revista PROA)que publicament es disculpin per les greus acusacions cap a la teva persona amb aquet tema. Si no ho fan, es perque son uns cobards de merde i mentiders.

Anònim ha dit...

Estem d'acord, una sentencia deixa en el rídicul aquells que com Marigo i Proa van atacar-te.

salut i força

Anònim ha dit...

No os hagais lios,no es delito pero si posible falta de amenazas.O sea no eres presunto delincuente pero si presunto amenazador.¡Que feo!.Mira Joan,amenazar está feo.Claro que tu que vives de la amenaza permanente igual esto no lo entiendes.O si y te da igual.Ten en cuenta que eso define la catadura mloral y personal de uno.O sea que SALUD Y REPUBLICA pero vale de amenazas majete.

Anònim ha dit...

Ni tant sols delicte de faltes, faltes les de Pedro J i Marigó unidos por la causa.

Anònim ha dit...

Amenaça, quina?
¿Caminar per un cami de ronda PÚBLIC, arran de mar, és una amenaça?

L'amenaça és la dels guàrdies privats mamporreros que es palplanten, tallant el camí, per a barrar el pas i, d'aquell sector, se senten paraules bastant grolleres, per cert.

Mira, ara quan tu, JFO, estiguis caminat per la sorra de la platja de Blanes, que sàpigues que amb el sols fet de "caminar-hi", ja "estas amenaçant".
No sé a qui i no sé a què, però amenaçant...

No sabia que caminar en paral·lel a la línia de la costa, a només uns 10 metes de distància de les onades, és "sinònim" d'amenaçar, o una falta d'amenaces.

I la Llei de Costes, què??

¿Potser que prohibiries l'accés a totes les platges i a tots els camins de ronda (com els que hi ha a Lloret), no JFO?

Anònim ha dit...

Que imaginación para relacionar al Ramirez con Marigó.¿No os sentis ridiculos?...Lo sois.Sectarios y demagogos.No teneis argumento ni raciocinio.¡Que pena de gente!.

Anònim ha dit...

Qui ho va relacionar va ser el Sr. Marigo, que un ple va fer el rídicul més estrepitos, quina vergonya

Anònim ha dit...

Efectivament, Marigó fa seves les calúmnies de Pedro J. en un Ple municipal.

Però és que, a més, els socialistes a Blanes es vinculen voluntàrament a l'aznarista Pedro J. en el fòrum d'opinió dels socialistes a Blanes.

Resulta que, si consulteu l'esmentat fòrum, podeu comprovar que, per tal d'atacar a en Joan, els reconeguts socialistes F. Kim i un altre de nick "Gollum", utilitzen les "fonts", la parafernàlia del diari "El Mundo".
O sigui s'aprofiten de les calúmnies de Pedro José Ramírez contra en Joan.
Més baix, més rastrers, més vergonyós i més fatxes, no poden caure els Marigós/JFOs de Blanes.

No m'ho invento, aquí més avall en teniu les proves, 3 enllaços del fòrum dels socialistes d'internet i les marranades que són capaços d'arribar a transcriure, publicar i cometre en ple aquelarre anti-republicà:

http://www.grn.es/forumpsc/phorum/read.php?1,166,167#msg-167

http://www.grn.es/forumpsc/phorum/read.php?1,166,168#msg-168

http://www.grn.es/forumpsc/phorum/read.php?1,146,149#msg-149

Els títols de les 2 línies de discussió són:
"La limpieza no acaba más que empezar (I i II)" i
"¿És cert que processaran en Joan Puig?"

Encara que el socialista que els envia, n'amaga la font, són retalls transcrits i copiats del diari "El Mundo" de Pedro Jota Ramírez.

Anònim ha dit...

Marigó = Extrema dreta espanyola d'"El Mundo".

Anònim ha dit...

Com sempre, fan els hipocrites

Anònim ha dit...

Fascistas vosotros yu victimistas y sectarios e inutiles politicos.

Anònim ha dit...

El JFO fa com els nens que diuen: "Eso lo serás tú"..., "Y tú más"..., socialistes immadurs fins a l'infinit, això sí, com sempre, sense argumentar.

En canvi els d'Esquerra SÍ que han argumentat el motiu del perquè li diuen a Marigó que és d'extrema dreta:
han penjat els enllaços del fòrum dels socialistes, que és la prova evident, palesa i fefaent que els socialistes de Blanes FAN SEVES les maniobres difamatòries, injurioses, de mitges veritats i de mentides senceres de l'ultradretà Pedro Jota Ramírez mitjançant el seu "el Mundo" particular.

Jo els he consultat i confirmo que l'hemeroteca deixa amb el cul a l'aire als socialistes de Blanes.
Déu meu, quin ridícul més aparatós.

Anònim ha dit...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!