03 d’octubre 2007

(191) Tres traïcions a Blanes (3)

Tercera traïció: “Deixem-nos de romanços” amb aquestes paraules el portaveu del PSC donava credibilitat a la denuncia que sempre ha fet Esquerra pel doble joc sobre el desdoblament de la N-II pel Vilar i Sant Daniel.

En el nostre butlletí núm. 15, ja vam publicar la carta que el Sr. Marigó quan era alcalde va enviar al Ministeri de Foment, sense reunir físicament la junta de portaveus on sense tenir tota la documentació donava el vist i plau al ministeri per tal que seguissin treballant per projectar el desdoblament pel Vilar i Sant Daniel.

Amb posterioritat en aquesta carta, i quan vam rebre la proposta de desdoblament, la resta de partits ens van donar la raó i van denunciar que la proposta era inassolible per Blanes, casualment sempre era el portaveu socialista qui posava mes repares a defensar el territori, era aquella sensació de tenir entre nosaltres un traïdor.

Els fets donen la raó en aquelles sensacions, avui no tinc cap dubte que el portaveu socialista de Blanes, anava per lliure, lligat com estava amb els compromisos amb el Conseller Nadal.

Del resultat de tot plegat, Blanes en surt perdent, no és tracta si passa a 600 metres del Vilar, primera en aquests moments no ho sap, i segona l’impacte serà brutal, el Vilar i Sant Daniel no seran el mateix, i ell ho sap, prova d’això la tenim en el darrer plenari quan el PSC no va contestar les acusacions fetes, si que ho va fer dies desprès en roda de premsa, una prova evident de que no tenia la consciència molt tranquil·la.

Amb aquesta deriva ideològica del PSC de Blanes, la nostra vila pateix tres traïcions per part d’un portaveu que ha perdut els seus papers, malgrat totes les bonesparaules que pugui dir, malgrat les mentides que explica en el seu bloc (incapaç d’acceptar un debat de les idees, incapaç d’enllaçar amb el meu bloc) a casa nostra no paguem triadors.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

felicitats per la trilogia, les tres traïcions a Blanes

Anònim ha dit...

Tant grosa la feta el marigó? no vols dir que exageres.?

Anònim ha dit...

Al de les 15.56 h.,
Multiplica 100 metres d'amplada per un 10.000 metres (10 km.) de llargada, que és la superfície d'aquest desdoblament de carretera, i et pots imaginar la desforestació que això representa. Gegantina.
La reserva natural de les nostres muntanyes se'n va en orris.
En Joan no exagera, fins i tot crec que és molt prudent en les formes, advertint del xàfec que podria venir-nos a sobre si no aconseguim que el desdoblament passi per TORDERA.

Anònim ha dit...

Menys plurar i manipular la gent, amb pregunto si diries al mateix 2 anys enredera quant feies patons per on trapitxaba en Marigó.
El Vilar i Sant Daniel no estan en perill, es un problema personal teu amb l'ajuntament de Tordera.

Anònim ha dit...

Em fa gràcia la gent que escriu sense haver llegit el que tenen a sobre, a davant. Jo que ho he escrit, ho repeteixo, doncs:

Multiplica 100 metres d'amplada per un 10.000 metres (10 km.) de llargada, que és la superfície d'aquest desdoblament de carretera, i et pots imaginar la desforestació que això representa. Gegantina.
La reserva natural de les nostres muntanyes se'n va en orris.
En Joan no exagera, fins i tot crec que és molt prudent en les formes, advertint del xàfec que podria venir-nos a sobre si no aconseguim que el desdoblament passi per TORDERA.

Anònim ha dit...

Manipulación continua Juanito.Anda y vete de vacaciones a Tordera y se lo explicas.O¿esos no son catalanes?.O es que eres tan sectarioque ni te das cuenta.

Anònim ha dit...

Home, JFO, el del "sector padre de Pepe Bono del partido sucursalista", ¿cómo tú por aquí...?, ¡cuánto tiempo sin verte! (leerte)...

Manipulació, cap, castizo.

Salta a la vista l'amplada que té un vial de quatre carrils, mitjana, arcens, talussos, peraltes, etc, l'amplada que es veu en el mateix desdoblament ja, ara, entre Sils/Caldes i Girona, quan ens acostem a Girona per la general.

I segons el projecte pel Vilar, arrenca de la cruïlla de l'actual crtra Blanes-Tordera amb el desviament de Sant Daniel, passa uns metres (no kilòmetres, sinó metres) de l'Ermita, fins a sortir a l'altra banda al terme municipal de Maçanet de la Selva, mooolts kilòmetres de llargada, només cal agafar el projecte i veure'l.

Tot això és una destrossa colossal d'espais naturals, inèdita i sense parió a Blanes.

Anònim ha dit...

I la traïció teva a BlANES no la comentes???




*Eleccions municipals a Blanes

Anònim ha dit...

Què diu aquest, ara?

Anònim ha dit...

jOAN ÉS BEN BÉ QUE NO TENS RES MÉS QUE FER...

Anònim ha dit...

El llenguatge dels detractors d'en Joan és ben bé indesxifrable (o inescrutable).


En Puig raona. Els socialistes emeten sons...

Si els agrada emetre sons, ¿per què no es dediquen a la música i deixen en pau El Vilar?

Tots hi sortiriem guanyant.

Anònim ha dit...

Les persones que compleixen amb el que han promès es mereixen tot el meu crèdit. També hi ha quelcom que es diu sentit comú i pensament global. Cal adaptar-se a les circumstàncies i actuar en conseqüència de la manera més afavoridora per al conjunt del nostre poble.
1- Remodelar el passeig cal fer-ho des de dues vessants: una no treure al mar el que li pertoca (defensar la natura) i dues posar tots els medis per mantenir el màxim possible la grandària del nostre passeig. A turisme cal tenir present allò que el nostre recurs turístic pot mantenir. Afirmar altres coses és no ajustar-se a la realitat.
2 - Blanes sempre ha aspirat a ser ciutat capdavantera del nostre territori, tant des d'un punt de vista social com econòmic. Tanmateix la nostra riquesa es basa en els serveis, la pesca, el comerç i el turisme, per tant ens cal dotar-la de les comunicacions i infraestructures que necessita. Mai canviarem la nostra grandària i és pensar amb mala fe suposar que els nostres representants no volen el benestar i el progrés dels seus habitants.
3 - Ens omplim la boca dient que defensem l’entorn però a l'hora ens queixem de les limitacions de comunicacions. L'ampliació de la NII i la sortida de l'autopista cap a LLoret de fer-ho de manera separada, encara ens trinxaria més el nostre territori. No estem parlant d'una zona aïllada en un cantó del nostre poble, estem parlant de passar al costat d'una finca molt apreciada i que es revaloritzaria (també ecològicament parlant) amb l'adaptació a les necessitats actuals. Per què faig aquesta afirmació? perquè podríem exigir i obtenir recursos i privilegis extres per al seu manteniment i conservació. La resta són propietats privades que representen una molt petita part de la vila de Blanes, ja que Sant Daniel és Tordera.
Confiar en haver-me explicat prou bé i que aquestes reflexions ens ajudin a tots plegats a entendre millor els esdeveniments.
Una cordial salutació.