29 d’agost 2009

(534) ERC garanteix la TDT pública de la Selva

El Punt.-: L'alcalde de Blanes, Josep Trias (CiU), i la regidora d'Esquerra, Conxita Boldú, que dóna suport al govern des de fora, van fer ahir una roda de premsa en la qual van informar que l'Ajuntament ha decidit tirar endavant el consorci de la TDT pública de la Selva marítima.

Treball, seriositat, diàleg i acords, aquesta és la nostra manera de treballar, fer possible la governabilitat, assumir la responsabilitat que ens han donat, ho portem fent des dels primers dies de la legislatura, a partir d’un acord de 50 punts signats i públics. L’acord que ahir és va presentar té una gran importància, garantir la TV pública de proximitat. Teníem molt clar que Blanes no podia perdre aquesta oportunitat, no podia perdre els molts anys de tradició de TV local, i l’única manera de fer-ho amb possibilitats era assumir el canal TDT de la Selva.

Ara comença un treball amb tots els municipis de la Comarca, per definir qui vol participar d’aquest consorci, però la voluntat de Blanes, fruit d’aquest acord és clara, garantir un servei públic de TV. En uns moments en que la TDT privada està degenerant cap a un model de baixa qualitat, és important garantir un model de comunicació lliure i d’un mínim de qualitat, plural i representatiu.

Però la feina continua, i tenim nous reptes claus per Blanes, la plica de la neteja, la sortida a l’Illa de Blanes i ciutat esportiva, piscina inclosa, aprovació del pla general d’urbanisme, treballar pels reptes socials que tenim i sobretot treballar per un Blanes real.

Alguns només diuen que a Blanes tot és un desastre, no aportant res en positiu, només destruint, fins i tot malparlant per darrere de les persones que tenim la bona voluntat de fer governable la nostra vila. A Blanes, és treballa amb positiu, amb dificultats, però afrontant els reptes, i més encara després de que alguns van renunciar per motius d’orgull personal a governar Blanes, ells saben perquè ho van fer, no podíem paralitzar Blanes, per orgull.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

tres preguntes d'exàmen final:

1 - en quina freqüència es pensa emetre si la Generalitat ja l'ha concedit al Grup Canal Català?

2 - d'on es pensen treure els diners per fer el canvi d'analògic a digital dels aparells que es necessiten i per comprar o llogar la freqüència en cas que sigui així?

3 - perquè a la roda de premsa no hi va assistir el regidor de mitjans de comunicació?

anàlisi i reflexió: FUM, FUM I FUM

Anònim ha dit...

t'han informat malament:
la frecuencia ja la tenim concedida, una es la del canal privat i l'altre es la public.
els diners estaran en el pressupost 2010
i a la roda de premsa hi va assitir el regidor, que no ho has vist a la foto.
realitat realitat