06 d’agost 2009

(529) Que tornin la Cooperativa la Blandense a la Casa del Poble

Grup del facebook de suport a la Casa del Poble:

Els portaveus del PSC, EUiA i CCOO de Blanes volen aprofitar-se del franquisme per evitar que la Casa del Poble de Blanes recuperi l’edifici de la Cooperativa la Blandense que va ser incautada i robada per la dictadura.Exigim que aquestes entitats que a nivell local es comporten com a còmplices de la dictadura franquista, siguin requerides per les seves formacions per tal que reconeguin el legítim dret de la Casa del Poble a recuperar allò que la dictadura els va robar.

Exigim respecte per una entitat que va patir la repressió, l’exili, la mort dels seus socis i que lluitar des de fa mots anys per recuperar la seva dignitat. És una vergonya per partits i sindicats tant representatius de la nostra democràcia, tinguin elements locals que es comporten com a veritables hereus del franquisme.


Exigim el retorn del patrimoni de la Casa del Poble, incautat per la dictadura i que cap entitat que es considera demòcrata impedeixi aquest retorn, és de justícia que recuperin allò que la dictadura i la força de les armes els hi va robar, i és de mal nascuts impedir-ho.