25 de setembre 2008

(495) Congrés d’Esquerra a Girona: una oportunitat? (2)

Demà dissabte tindrà lloc el congrés regional de les Comarques Gironines del meu partit, dues candidatures han arribat a la confrontació aquest dissabte, la primera encapçalada per en Pep Garrapiço (regidor a Arbúcies) i la segona per en Narcís Ribes (alcalde de Montagut) i vinculada a Reagrupament Independentista (Carretero/Uriel).

Tots dos són amics meus, tots dos poden exercir la funció de President Regional a les Comarques Gironines, per tant, és important l’equip que els acompanya i les propostes amb les que es presenten en aquest congrés.


Hagués volgut un candidatura unitària, una candidatura per preocupar als nostres rivals polítics, però no ha pogut ésser, i per tant caldrà triar i prendre una decisió en benefici d’Esquerra i les comarques Gironines.

El que pot tenir de positiu Narcís Ribes es perd en aquesta voluntat manifesta de RI de mantenir una estructura de partit dins Esquerra, de voler traslladar l’enfrontament del congrés nacional als congressos regionals, Esquerra com a partit no s’ho pot permetre i els ciutadans que voten Esquerra ens demanen coherència i disciplina.

El que té de positiu Pep Garrapiço es perd en part per una manca de mostra de renovació en les propostes i certes formes, el qualificatiu de llista oficial utilitzat per la premsa, crec que el perjudica, més que beneficiar-lo, i per tant hagués valgut la pena, un més gran esforç de renovació.

Però vistes les alternatives, i posant en primer lloc el futur d’Esquerra a les nostres comarques, tinc clar el que haig de fer i per tant aniré al congrés d’aquest dissabte amb una decisió molt ben apressa, vull el millor per Esquerra i Esquerra es mereix aquesta oportunitat.

Guanyi qui guanyi, els hi demano que treballin amb tot l’esforç d’integració possible i que l’objectiu d’Esquerra sigui aconseguir el millor pels nostres ciutadans.
El “sor passo” al PSC i CiU, serà a Girona , o no serà.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic avergonyit per com escrius!!!. Sobre aquesta última estrada teva:

"El que pot tenir de positiu Narcís Ribes és perd en aquesta voluntat manifesta de RI de mantenir una estructura de partit dins Esquerra". Has d'escriure "es" i no "és"

"Esquerra com ha partit no s'ho pot permetre". Has d’escriure "a" i no "ha".

"El que te de positiu Pep Garrapiço és perd en part per una manca". Has d’escriure "té" i no "te", i "es" i no "és"

"crec que el perjudica, més que beneficial, i per tant hagués valgut la pena". Has d'escriure "beneficiar-lo" i no "beneficial"

"vull el millor per Esquerra i Esquerra és mereix aquesta oportunitat". Has d'escriure "es" i no "és".

Va parir!!!

Anònim ha dit...

moltes gràcies.
salut company