13 de setembre 2008

(489) Joel Joan a la III diada per l’autodeterminació a Blanes



El Tribunal Constitucional/Govern Espanyol/PSOE i PP demostren amb la prohibició de la consulta de Govern Basc, la por a la paraula lliure dels ciutadans, demostren que no cal perdre el temps negociant, cal una majoria social que els hi digui el dia i l’hora de l’adéu a Espanya.

Dins els actes de la III diada per l’autodeterminació dels Poble que organitzà la Casa del Poble, les JERC i el Col·lectiu 2014, la societat civil va tenir la paraula mitjançant Joel Joan i Éric Bertran de Sobirania i Progrés, que pronunciar la conferencia que va tenir un ampli seguiment.

El premi segador de l’any d’en guany va ésser lliurat a Sobirania i Progrés i Joel Joan el va recollir.

Prèviament les JERC van organitzar l’acte polític amb el seu portaveu nacional, Gerard Coca i el President d’Esquerra Joan Puigcercós. Les diferents entitats valoren positivament les activitats realitzades i ja posen fil a l’agulla per la quarta edició, amb la voluntat d’augmentar les activitats polítiques, culturals i lúdiques.

9 comentaris:

iskander ha dit...

Joder juanito, es que te luces cada día. Vaya tela.
A ver piscinas, lo del referedum lo prohibe la constitución española sin la cual no pintariais ni una pegatina porque no existiriais. Hay que respetar la ley que os dio voz y voto aunque no sepais ni hablar ni votar.
Muy buena la fotodel tio con la hoz, demostrando el caracter agresivo y violento del separatismo absurdo y baratillo. Bueno baratillo no que nos costais un huevo al resto de los españoles

Anònim ha dit...

felicitats a la casa del poble, a les jerc i al col·lectiu 2014 per la 3 diada i per l'ofrena i sobretot per ompli d'estelades Blanes, malgrat els botiflers

Anònim ha dit...

gràcies per l'esforc de contundencia que fas, els espanyol no entenen res,
salut

Anònim ha dit...

al ultimo anónimo: no, no entendemos nada. No entiendo por ejemplo que un señor se bañe en una piscina que no es suya alegando que es ilegal y después diga que se insulta la lengua, la cultura y el pueblo catalán por pretender que tu hijo pueda aprender castellano correctamente en Cataluña tal y como manda la ley. Yo, desde luego no entiendo nada, no entiendo las actitudes de -no nos engañemos- cuatro hijos de su madre que van a impedir que mi hijo pueda ejercer un derecho que le marca la constitución española.
También es curioso que probablemente muchos de vosotros os escandilizaríais oyendo el término "negro" y estais orgullosos de usar la palabra "Xarnego".
Bueno, cosas veredes que haran falar las paredes.

Anònim ha dit...

aquets espanyols son curts de gambals llibertat I respecte

Anònim ha dit...

Es que es lo que pone la constitución: España es una nación única e indisoluble.

Si no te gusta, empieza por renunciar a todos los cargos, derechos y libertades que te otorga.

Por cierto, a mí tampoco me gusta la parte de la constitución que habla de autonomías y de cesiones de competencias. Si tú no la aceptas yo tampoco tengo que aceptar está parte.

Ni la que concede libertad de circulación de los catalanes por toda España.

Anònim ha dit...

Resposta a l’últim anònim.

Amb tot el respecte si no t’agrada el que pensem, com som i el que parlem ( els catalans) i a sobre escrius en un bloc independentista. O ets "masoca" o la ràbia hispànica et pot.
El pensament únic, la llengua única i " una grande i libre "fa anys que va morir( per si has estat en coma i t'has despertat avui)

Salut.

Anònim ha dit...

Tienes razón. Ahora está siendo sustituido por el pensamiento único catalanista, la lengua única catalana, y el una grande y libre (países catalanes). Ciertamente no hemos avanzado mucho.

Anònim ha dit...

La diferencia, per si no t’has adona’t, és que avui pots expressar-te amb la llengua que vols i dir el que penses. En l’altra època si no eres dels seus et pelaven.


Crec que hi ha diferencia, no?.