24 de setembre 2008

(494) Congrés d’Esquerra a Girona: una oportunitat? (1)

A pocs dies del congrés del meu partit a les comarques gironines arriben els darrers moviments de les dues candidatures, com també les actuacions lliures dels militants d’una candidatura o de l’altre.

Tothom és lliure d’expressar les seves opinions, tothom te dret a presentar-se, sempre que les actuacions és facin pensant amb Esquerra i no amb odi cap a Esquerra.

Tots dos candidats a la Presidència Regional (en un segon article, el proper divendres, parlaré amb més intensitat) són amics meus, no dubto que tots dos són vàlids, treballadors i honestos, el problema el tenen amb alguns acompanyants del seus respectius entorns.

I per eliminar aquests entorns que ho contaminant tot, que millor que l’unitat d’acció en una sola candidatura, en un sol equip. Malauradament no ha pogut ser i per tant me preocupa molt l’actitud d’alguns d’aquests elements, que crec sincerament, treballant fent mal a Esquerra.

Algunes de les coses que s’han escrit o s’han fet, distant molt del meu model de partit, per això vaig intentar amb tota honestedat tirar endavant un projecte sensible a tota la militància d’aquest partit, un projecte adaptat als nous temps, però no ha estat possible, sincerament creia que era el millor i per això ho vaig intentar-ho.
Gràcies a tots els que en aquests dies de debat, meu donat confiança i m’heu aconsellat.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

esperare amb atenció la segona part de l'article, vull veure si tens raó o no.

salut i sort

Anònim ha dit...

ets collonut!!!! T'han volgut fer molt de mal però pensa que hi ha gent que sap que tens raó.

Anònim ha dit...

per que no dius noms... burru!!!

Anònim ha dit...

no insultis, ja sabem de qui parlar, no afluixis