09 de setembre 2008

(487) El (In) Mundo segueix insultant al Poble de Catalunya

Aquest pamflet que lidera l’anomenada yihad hispànica i que practica l’anomena’t sensacionalisme basat en el xantatge publicitari ha superat tots els límits de la decència.

El seus darrers reportatges de profunda investigació!!!, anomenats "Si un niño pide pis en castellano hay que ignorarlo", i el bilinguismo puede provocar "tartamudeo" son clarament candidats als premis deixalla de l’informació. Aquest seria la part tragicòmica d’aquestes actituds, però modestament jo dic prou, prou d’insultar, mentir i tergiversar la realitat de la llengua a Catalunya.

Us recordeu del “Afer Galinsoga” aquell director de la Vanguardia durant el franquisme, que desprès d’escoltar una homilia en català va pronunciar aquell insult, “Todos los Catalanes son una mierda.” Us en recordeu de la reacció en ple franquisme,

“Com a resposta a aquest fet, un grup de joves catòlics i catalanistes encapçalats per Jordi Pujol i Soley entrà en contacte amb gent d'acció d'ideologia semblant i organitzaren una campanya de boicot al periòdic. Aquesta campanya consistí a repartir fulls volants, estripar diaris al carrer, trencar vidres del seu local, trametre cartes als anunciants i als venedors, etc. La campanya se'ls escapà de les mans i aparegueren grups espontanis que actuaven pel seu compte.

Els partits polítics —llavors clandestins— no hi col·laboraren, però sí que ho feren alguns dels seus militants a títol personal. Al gener de l'any següent, Galinsoga escriví un article per tal de guanyar-se la simpatia dels catalans, negà els fets i s'autoqualificà d'amic de Cambó. La resposta fou espectacular: escampada de fulls volants al Liceu. La campanya continuà ampliant-se fins que pel febrer Galinsoga fou cessat. El diari havia perdut uns 20000 subscriptors, havia baixat el tiratge en 30000 exemplars i s'havia vist obligat a reduir pàgines.”

El pamflet abans esmentat ha anat més enllà d’en Galinsoga, des de fa anys no atura la seva campanya de difamació contra la llengua i la cultura d’aquest País, provocant l’odi i l’enfrontament, crec que és hora de reaccionar, crec que és hora que aquells que menteixen sobre el nostre País pateixin el buit de la nostra societat.

Trobo intolerable, insultant, que directius d’aquest pamflet intervinguin en els nostres mitjans públics predicant la mentida i l’engany, algú s’imagina a Israel o Alemanya permeten que aquells que neguen l’holocaust tinguin amplia tribuna en els seus mitjans de comunicació?

Demano modestament que el Govern del meu País i les seves institucions deixin de col·laborar amb aquests pamflets que insulten als ciutadans d’aquest País amb les seves males informacions.

31 comentaris:

Anònim ha dit...

felicitats per l'article, tens tota la raó, semblem masoquistes

Anònim ha dit...

molt bona les dos noticies del pamflet, els titulars et donen la raó, quins malats

Anònim ha dit...

por una vez estoy de acuerdo con las definiciones de este pamfleto de ramírez

Anònim ha dit...

Partiendo del hecho de que en Cataluña se prohibe por ley estudiar en español, no se por qué te rasgas las vestiduras por se cuente la verdad. A lo mejor es por que la verdad es tan brutal que hasta los catalibanes os avergonzais de que se cuente.

Y otra cosa: España es plural, la que no es plural es Cataluña. En España se puede estudiar en todos los idiomas oficiales, en Cataluña no.

Anònim ha dit...

A Espanya no és pot estudiar en català, per tant adeu espanya

Anònim ha dit...

molt bona la reflexió i el comentari, aquests de el mundo com més lluny millor

Anònim ha dit...

Dasda abui matech ampiesarè a cumprar "El Mundo".
Tod luca ancabroni als naçis com buste mola much.
A fer la ma, naçi

Anònim ha dit...

Com deia el meu pare, Guardia Civil a Cambrils, endevant fins al final.

Salut Joan.

Jose Luis Perez Diez.
Vicepresident Generalitat
http://www.ojosdepapel.com/blogs/images/144/carod.jpg

Anònim ha dit...

Joan el Sr Feudal del SXXI i els seus esbirros ja t´han donat portada a Libertad Digital. Això vol dir que els encabrites.

Més Canya a Espanya. Aquest Diumenge amb el Panflet i per 2 € més regalaran un llatig, un crucifix i un vestit de porquet com el que fa servir el Sr. Feudal en les seves nits de bogeria.

Anònim ha dit...

No creo que la solución pase por boicotear a un medio de comunicación, que puede gustarnos más o menos, que puede ser más o menos afín a nuestras ideas.

Volvemos a las andadas, evidentemente quién no esté de acuerdo con un medio tiene una fácil solución, se olvida de él, no lo compra y ya está. Supongo que El Mundo no lo va a hacer, pero ¿qué ocurriría si se empieza a fomentar de nuevo una campaña de boicot contra "lo catalán"? Digo que supongo que El Mundo no lo va a hacer pero lo que no tengo tan claro es que este no sea el comienzo de una nueva etapa de boicot y contraboicot de unos y otros.

Lo siento Sr. Puig, pero creo que una vez más se equivoca usted.

Anònim ha dit...

Estos personajes siempre demandando "hacer boicot" a todo lo que les molesta, pero, cuando es a ellos que se les hace boicot, tachan de fachas, fascistas, crispadores, etc, a los que les pagan con su propia moneda. ¿porqué no nos dice Señor Puig algo digno, (trabajo, etc) que usted haya desarrollado en su vida? algo productivo o en favor de ese pueblo al que dice defender. Señor Puig, lo único que ha hecho en su vida ha sido vivir a costa de sus conciudadanos, y por cierto, no sólo los catalanes, usted a aceptado el dinero del Estado Español para mantener esos hermosos "michelines" que a nuestra costa luce. Hay en el diccionario de la lengua española que describe a una persona como usted, "vividor".

Anònim ha dit...

espanya camyi a encabrita adeu espanya

iskander ha dit...

Eso es, VIVA LA LIBERTAD DE EXRESION, boicots y censuras, viva la democracia de ERC. Pero que manada de hipócritas descerebrados.
Ded´cate Juanito a cobrar tus subvenciones y a trapichear y arruinar Cataluña con tus delirios de grandeza. Memos

Anònim ha dit...

si 1000 fessim el mateix, aixo de dependre d'espanya estaria acabat, ara anar a l'expo el dia de catalunya com una regio d'espanya no anem en lloc

crec encara amb esquerra perque tenim gent com tu

Anònim ha dit...

Demà festa!!!

Gran tirada d'ous a MARIGO.

Salut i punteria

Anònim ha dit...

Pero bueno Juanito, ¿entonces se puede o no se puede hacer boicots? Por que si sí se puede, yo libremente puedo hacer boicot a los productos catalanes.

Por cierto, ¿se ha dado cuenta que aplicando la letra del estatut a mi me sale más a cuenta comprar cualquier producto extranjero antes que los catalanes?.

Adeu catalunya, welcome democracy.

Anònim ha dit...

Puig solo 2 cosas para tu informacion:

1) Hace ya años que deje de comprar "LA VANGUARDIA" por ser ese periodico un instrumento mas, servil y comprado por el poder catalan. Desde entonces estoy suscrito a "El Mundo", el cual me informa en Libertad, concepto este dificil de entender para segun quien.

2) Mi hija, castellano parlante ha ido al parvulario de la villa Olimpica de Barcelona, de ambito municipal. Puedo atestiguar que yo, castellano hablante, casi nunca, por no decir nunca, fui contestado en mi idoma para las muy "aleccionadas" (¿por miedo?) monitaras que la cuidaban, solo contestaban en "vuestro catalan". ¿Fachas? No gracias.

Anònim ha dit...

Sou milions els que parleu castellà.No en teniu mai prou?

Cornuts i pagar el veure. Si si ens insulten i cal fer veure que no ho sentim?

Anys i panys de considerar-nos vençuts.....

Endavant Joan. La força de la raò és mes forta que la raò de la força.

Ells tindràn la brunete , nosaltres la contància i la voluntat de ser un País normal.

Anònim ha dit...

A espanya tot és en castellà.
i si els parlo català no m'entenen.

Què puc fer? És normal?

Potser a "el mundo" en sabrien donar resposta.
Estic preocupat i desesperat, Sr. PereJ necessito el vostre recte consell....

iskander ha dit...

Antoñito/a hijo/a, es que el catalán quitando el puñadito de imberbes mentales que lo ladrais pocos más vas a encontrar en el mundo civilizado. Esto es aislarse del mundo, vivir en las nubes que os han contado cuatro aprovechados.
Ahora coges y te vas de turismo, pongamos Israel que tanto le gusta a Pepe luis y te pones a hablar catalá a ver qué comes, membrillos, aislados, minoría.
¿Boicot a los productos catalanes? ¿Qué productos tienen autóctonos? Nada de nada, hasta sus famosas bodegas de cava son de capital nacional.

iskander ha dit...

Con todo mi cariño Juanito:

http://iskander-iskander.blogspot.com/2008/09/la-diada-o-la-mejor-manera-de-hacer-el.html

Anònim ha dit...

¿Qué credibilidad tiene un blog que comienza llamando inMundo (ja, ja, que original. Total, solo he oido el chiste un millón de veces) a un periódico? En la pregunta está la respuesta.

Por cierto, ¿por qué el IVA que pago por comprar un producto Catalán se le contabiliza a Cataluña si el que lo paga soy yo?¿Y por qué tienen que pasar gratis camiones catalanes con mercancias catalanas por carreteras que pago yo?¿Y por qué tienen que comerciar gratis los catalanes en los mercados de comunidad siendo estos recursos propios de mi "nación"?

Si Cataluña quiere volver al medievo, que sea con todas sus consecuencias: empezando por prohibir el comercio catalán en el resto de España.

Anònim ha dit...

Joan evita la xarnegada del bloq. No s´ho mereixen.

Pere J. l´unica manera de vendre el teu panflet a Catalunya serà quan regalis el video que surts tu en un pis de madrid practicant el que més t´agrada i que a la redacció del diari no pots fer. Fals. En Rodriguez-Menendez el podria editar.

Anònim ha dit...

Tinc unes calcetes vermelles de la meva filla de 19 anys que al Pedro J. li quedarien molt be. Només de llegir això el Sr. Feudal segur que se l´està cascant o demana que li casqui una dama amb el llatig. Així son els contertulians de la COPE i el Mundo. Per mantenir les aparences tots van amb la creu a la ma i a missa els diumenges, pero desprès la perversió d´aquesta gent no te limit.

Us imagineu el Cesar Vidal amb la mateixa roba interior que portava el Pedro J. en el video. Eggggggggggggggggggggssssssssssssssssssssssssssssssssss.

Anònim ha dit...

Vamos Juanito, respondeme ¿por qué cojones el IVA que pago YO os lo teneis que quedar los catalanes?¿Y por que tenemos que dejar que los camiones catalanes circulen gratis por nuestras carreteras?¿Y por que tenemos que dejar que los productos catalanes se vendan en los mercados españoles?

Anònim ha dit...

Son buenas preguntas, pero la fundamental sería ¿qué productos? Si no tienen ni mierda en las tripas fuera de las inversiones españolas

Anònim ha dit...

Vaya desgracia la vuestra, infame Juanito.

Treinta años ya de democracia y tenéis que seguir siendo españoles, y lo que os queda.

Y, encima, bajo el mandato del rey don Juan Carlos, que, como sabes, fue designado por el Caudillo don Francisco Franco Bahamonde, a quien por cierto recibíais en las Ramblas en loor de multitud cada vez que visitaba Cataluña. No os iría tan mal, entonces.

Y vaya ridículo el de ayer, en vuestro aquelarre septembrino de cada año. Menos gente que nunca, el show del Barça en la Copa Cataluña, y al final sólo salís en la prensa libre (El Mundo, claro), por la quema de banderas y fotos del nuestro Rey. Bueno, también salís bastante por la masacre cultural que estáis perpetrando contra los niños catalanes que no quieren estudiar vuestra lengua (bueno, las trillizas de Montilla qué merendilla no, que esas van al mejor colegio privado de Barcelona, el Colegio Alemán, a aprender en castellano y en alemán exclusivamente).

Anònim ha dit...

El pasast mes de juny vam anar a les havanares de Calella amb el meu sogre, sa meva dona i es meu fill de 3 anys, en Miquelet. El meu sogre hi ha estat anant amb sa seva familia desde fa ja 20 anys.

Ens vam allotjar a un hotel que estava molt be, amb una piscisna i uns jardins molt grossos.

El mateix dissabte demati des concert sa meva dona, jo i es meu fill estaven als jardins nadant. Hi va haver un moment que es meu fill s'en va anar a jugar als columpios tot sol. I havia per aja un gruop de 3 o 4 nins catalans que s'hi van acostar. Eren un poc major que ells, d'uns 5 o 6 anys.

Es nins catalans xerravam amb ell i veig veure d'enfora que en Miquelet se posava trist, i s'aturava de jugar, i me vaig acostar a veure que passava. Es nins catalans me varen començar a demanar que li passava a en Miquelet, que no xerrava es catala. Ho varem fer d'una formaq agressiva, i després d'una curta explicació el me'n vaig dur. En miquelet xerra ses dues llengues, pero evidentment amb 3 anyes les mescla sense cap tupis de sentit.

Evidentment, aquests nins l'unic que varen fer es repetir lo que senten a ca seva, i lo que els hi mostren a ses escoles. Ja es ben trist que el tema de sa llengua sigui un problema perque es nins juguin.

Som mallorqui, he estat criat en mallorqui, i es meu fill serà criat en mallorqui. Es mallorqui es un dialecte de's catala, i això està ben clar.

Quan vaig estudir a Barcelona, ja fa uns quants anys, aquestes tonteries no les vaig veure passar mai. No se exactament fins quin punt estau imposant es catala a es nins per damenut de's castellà, pero sa sensació que me va donar es petit conflicte que va tenir es meu fill va ser realment asquerosa, i aixó ho varem comentar a sa meva dona. Sa meva cunyada, que ha estudiat filologia catalana a sa UB, tampoc se'n podia avenir.

Vos estau equivocant. Vos heu posat en es mateix nivell que es franquistes que vos varen fer aprendre es castella a sanc i foc.

Anònim ha dit...

Que no se preocupe el padre de Miquelet!!
cientos de padres catalanes estamos animando a nuestros hijos a que usen la lengua qua hablan más de 400 millones de personas y dejen dialectos que solo sirven para la compra-venta de ganado porcino.

Unknown ha dit...

ERC=feixisme. Franco=Carod
No a la imposició llingüística a les escoles catalanes

Anònim ha dit...

Dejar constancia que lamento lo que le ha pasado a Miquelet y que además le va a pasar SEGURO a mi hijo de dos años y medio.

Me cuesta mucho entender como los catalanes de este foro pueden hablar de fascismo por parte de los españoles (que, como en todo colectivo, hay de todo) y apoyar actitudes de esta índole, que pueden ser antesalas de limpiezas étnicas y similares.

El ejemplo que ilustra "El Mundo" es real, es una profesora de colegio a la que le ha pasado, por tanto ni es un invento ni nada parecido. ¿como puede el bobo de Puig hablar de persecuciones, mentiras y manipulaciones? Estas cosas pasan y pasan porque son alentadas una y otra vez por los que están arriba y amplificadas por los fanáticos catalanistas de turno.

Y que conste que soy consciente que la mayoría de ciudadanos catalanes son personas a las que este debate les importa un pimiento, que son personas normales que si te dirijes a ellos en castellano no te giran la cara, lo que pasa es que, en la fábrica de antiespañoles en que se han convertido las escuelas, se corre el peligro que salgan más descerebrados, de los que el titular de este blog es un ejemplo importante.