07 de setembre 2008

(486) Alfonso Guerra te raó: “O s’és català, o no”

Denis McShane (ex ministre britanic i diputat laboralista), per l'autodeterminació de Catalunya, “Catalunya serà el que vulguin els catalans” entrevista a France Inter que ha recullit el blocaire Josep Sort.

Amb les seves habituals declaracions de tornada a classe, Alfonso Guerra ha demostrat la seva brillant visió de la jugada, les seves crítiques al PSC per no mostrar-se més fidel al partit mare, són sens dubte un avís del que realment pot passar.

Amb les seves paraules pronunciades a Rodiezmo, “O s’és socialista, o no” Alfonso Guerra ha deixat molt clar el paper del PSC, el seu destí és el de treballar pel PSOE i no pas per a Catalunya, amb les seves paraules confirma que és incompatible defensar Catalunya y Espanya, els interessos d’Espanya i el PSOE són incompatibles amb una Catalunya optimista, amb una Catalunya de primera.

En les darreres eleccions espanyoles, una majoria dels ciutadans d’aquest País van posar en mans dels 25 diputats del PSC la decisió, aquests 25 diputats són decisius per obtenir un bon acord de finançament.

Ni la suma de CiU, Esquerra i IC són suficients per forçar un bon acord de finançament, Alfonso Guerra ho sap i per això avui amenaça per exigir un pas enrera a les fermes paraules del Conseller Castells i fins i tot del President Montilla, i és aquí on el PSC te un problema, ells són decisius per un bon acord, dependrà de la seva fermesa o de la seva feblesa, el que Catalunya obtingui una millora en finançament.

Si el PSC Fracassa, també finalitzarà una curta d’etapa del PSC al capdavant de la Generalitat, és també el trencament del pacte d’entesa per part del principal partit del Govern, incapaç d’assumir la seva responsabilitat.

Diu un recent estudi que la ciutadania catalana està perplexa, el President Montilla diu que no s’ho creu. Si els 25 diputats del PSC diuen si als pressupostos, sense tenir arreglat el finançament, podem passar de la perplexitat a l’indignació i tots aquells que no diguin prou a l’abús d’Espanya, en seran culpables.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

a veure si és veritat, a veure si fotem un cop de puny a la taula

Anònim ha dit...

aquets 25 diputats ens deixarant tirats.

salut

iskander ha dit...

¡Ay Juanito! Siempre pensando en el dinero. Me parece que poco te importa la verdadera Cataluña, sino más bien tu bolsillo catalán.
Si ves que tal un día de estos nos hablas de cultura y esas cositas que realmente hacen rica a una tierra y te olvidas de tu dinerito, por otra parte siempre español, ¡que curiosillo!
Para intentar y predicar ser de izquierda tienes un espíritu capitalista que ya le gustaría a más de uno. Pesetero

Anònim ha dit...

Psc o caixa o faixa o catalunya o psoe

Anònim ha dit...

Juanito:
¿Puedes decirme donde compraste el bello bañador que apretaba tus "lorzas" el dia que asaltabas la piscina de PedroJ?
Lo encuentro fantástico.
¿Decathlon o Sepu?

Anònim ha dit...

parleu,insulteu, però gent com en puig, us diu adeu espanya

Anònim ha dit...

El dia 11 todos a la manifestación...
!!A REVENTARLA!!
Combat España

Anònim ha dit...

mai podreu amb la dignitat d'un poble.

adeu espanya