04 de setembre 2008

(482) PP i PSOE és barallen per veure qui és més hipòcrita

I de cap de l’operació l’inefable José Bono, deu ésser molt encertat congelar els sous dels diputats, però per fer-ho creïble, ell, el President del Congrés tindria que abaixar-se el sou de veritat.

Més de 15.000 .-€ al mes i despeses pagades són un sou excessiu per un President, sigui Bono o sigui Marín, però sortir volen donar exemples a la resta de ciutadans i presentant-se com un humil servidor públic és un acte barroer d’hipocresia política.

La portaveu del PP i el del PSOE, s’han barallat per televisió per veure qui era el més hipòcrita, han donat un trist espectacle i han ajudat a que la ciutadania perdi encara més la confiança en els polítics.

Els càrrecs electes han de cobrar un sou ajustat a la seva responsabilitat, el debat dels sous dels polítics sempre aixeca polèmiques i no sempre reben els mateixos, moltes vegades reben justos per pecadors.

Més que el sou, els polítics tindrien que tenir obertes les seves declaracions de renda, l’administració tindria que controlar els negocis externs, l’ús de les influencies, els fitxatges milionaris després de deixar la vida pública i no fer proclames de cara a la galeria.

El Sr. Bono, si vol ésser creïble ha de fer un gest real i contundent, ajustar el seu sou a una proporcionalitat molt més justa, i no caure en paternalismes, he conegut al Sr. Bono en la seva etapa de Ministre de Defensa, sempre he dit que li agraïa la seva sinceritat en expressar les seves opinions, però avui ha caigut en la hipocresia, ara pot rectificar el seu error, ell té la paraula.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

tens tota la rao, molt de parlar I despres ens expolient

iskander ha dit...

No me puedo creer que en el título de este post deba darte la razón Juanito. Te la otorgoporque la verdad solo tiene un camino, PP y Psoe son socios en el expolio de España y en las mentiras constantes. Ahí le has dado Juanito. Perooooo, no te olvides tus sociedades con ellos.
Y es curioso porque el único que protesta por a congelación de salarios es el de ERC, ¿pero no es dinero del estado español? ¿para qué lo quereis?.
Solo sacais los tigres a pasear cuando os tocan el bolsillo, ladinos

Anònim ha dit...

Hi ha alguna forma de treure els comentaris "profunds" de altres paisos.
Endevant Joan

Anònim ha dit...

és complicat, haig de perdre el temps borrant els fatxes o prohibir els comentaris.

crec que diguin el que vulguin, nosaltres farem la nostra
adeu espanya

Anònim ha dit...

Eso eso, vosotros en lugar de dar opiniones y rebatir, a censurar, viva la libertad de expresión catalina

agente 0069 ha dit...

Al anónimo de las 15,03 que no es tan anónimo si nos atenemos al literal de su respuesta a la pregunta del post inmediatamente anterior.-

Juan, ¿ya no tienes ni agallas para contestar en propio dentro de tu propio blog?.-

Fots fastic.-