29 de juny 2008

(448) El millor de la nostra gent al servei del país veí

“Tele 5 contra el català” l’incompliment sistemàtic d’aquesta televisió privada de la llei de la TV és permès pel Govern Espanyol. L’adhesió d’aquesta TV al manifest contra la pluralitat lingüística tornar vulnerar la concessió estatal de TV, a que espera el Govern Espanyol a obrir un expedient? Bon vent i barca nova per Tele 5 i els seus anunciants.

http://www.josepsort.blogspot.com/

Aquests dies tots els analistes diuen que els catalans de la selecció son la garantia del bon joc d’Espanya, com sempre els catalans ens estimen mentre el nostre esforç en tots els sentits serveixi per augmentar l’espoli espanyol de Catalunya.

Si per culpa d’aquests fantàstics jugadors catalans, Espanya quedés eliminada de l’Eurocopa els comentaris haguessin estat demolidors, “catalanes.....”

“Roma no paga traïdors, però Espanya si” i ho sol fer-ho molt bé (214.000.-€), sempre que la traïció sigui en benefici d’Espanya, no tant sols això els traïdors mai són ben vistos, mai es fiaran d’ells, malgrat diguin jurar ésser espanyols, lamentablement qui traeix ho fa generalment pels diners o per les amenaces.

Aquests dies té lloc a Blanes la cinquena edició de la Golden Cup de hoquei sobre patins (amb participació de seleccions nacionals, entre altres Itàlia, França, Catalunya o Suïssa), malgrat convidar a la selecció Espanyola aquesta s’hi nega, es veu que tenen por a perdre. Una prova més del no saber actuar d’Espanya davant l’esperit esportiu.

Avui Espanya pot guanyar, té un gran equip, però jo no ho celebraré, fa molt anys que ho defenso, mentre Espanya practiqui el joc brut contra Catalunya, no és mereix guanyar, estaré molt content si Espanya perd

21 comentaris:

Anònim ha dit...

felicitats pel tema de la cinco, és un escandol, algú pensa fer quelcom, es una concessió i la mateixa llei exigeix respecte per la pluralitat

Anònim ha dit...

clicca an al meu nombra

Anònim ha dit...

NO a los nazis catalanes. os queda poquito ya...

Anònim ha dit...

a veure si algú actua, ara començo entendre algunes coses, com a mínim dius el mateix com a diputat que com a ciutadà.

Anònim ha dit...

Vinga, a seguir vivint en el vostre aïllament intel.lectual i social, nazi-onalistes del poble.

ALEMANYA 0 - ESPANYA 1

Vixca la nostra Patria comú!

Anònim ha dit...

Quina ràbia us fa, eh!?
Amargadets!!!
Visca la selecció!

Anònim ha dit...

RABIA CAP PENA FINS I TOT US MATEU ENTRE VOSALTRES, PER UNA TERRA ALLIBERADA NO SOTMESA

Anònim ha dit...

Siges siendo un payasete y que me perdonen los payasos.
Lo que hay que celebrar es el gran logro del Mundial B de hockey que jugasteis contra nadie y con jugadores que se apuntaron porque ya se sabian descartados de la española.Pero que bobadas.

Anònim ha dit...

Espero tu artículo analizando el partido de anoche. Sólo deseo que no te hayas ahogado en tus propios espumarajos.

Anònim ha dit...

Vaig veure el partit ,i com aficionat al futbol ,haig de reconèixer que la selecció veïna va jugar bé. Ara no m’he identifico amb aquesta selecció i cada cop que veig comentaris com aquí , sento la necessitat de ser més lliure.

Per cert als qui sí senten els colors d’aquesta bandera tacada de sang( no se sit tots coneixen la historia de la bandera espanyola) que us aprofiti.

Salut i República

Anònim ha dit...

Jódete asaltapiscinas!

Anònim ha dit...

Haveu sentit al nostre Xavi cridant durant la celebració??!! Ha cridat "Viva España!". Olé, olé i olé, Xavi, siiii.

Vixca Espanya!!!
Vixca Catalunya!!!
Vixca la patria espanyola!!!

Anònim ha dit...

Joan Puig i Cordon (umbilical?), gracias por ser tonto de remate, me río mucho con tus paridas. De todos modos, estaba pensando: tú cuándo trabajas, cabrón? ya he contado como 3 blogs tuyos, con razón no ganas ni una triste elección, si en vez de gobernar estarás escribiendo porquerías en tus nazi-blogs.
Ahora a ver Telecinco, la mejor cadena española. A ver si pasan algo de la celebración de la mejor selección de Europa (Cataluña? no, ESPAÑA!).
Nos vemos, Juan Puyo y Cordón umbilical, suerte en tus infantiles andadas.

Anònim ha dit...

ladran, luego existimos. tenen por a jugar amb catalunya

independencia i salut

Anònim ha dit...

Algo huele a mierda en Cataluña...

Anònim ha dit...

Yo tambien diria las paridas que dices, con todo lo que cobras de nosotros. Porque no publicas, lo que cobras o mejor lo que has llegado a cobrar cuando eras diputado, regidor de blanes y del consell. Un amigo tuyo, que deja que te metas en su piscina, dijo que te llevabas de las administraciones casi 12.000 euritos, al mes, casi na. Con ese careto que tienes y hay que reconocer lo listo que eres.

Anònim ha dit...

menteixes i ho saps, puig us fot i us treu de pullegera

Anònim ha dit...

Ahh, o sigui que si un català se sent espanyol, és un traïdor? Cada vegada estic més segur que vosaltres sou uns fascistes pitjor que els fal·langistes (i allò és molt dificil, però vosaltres ho heu aconseguit). Els que parlen de traició i de traïdors (a la patria o nació) solen ser els nazionalistes fascistes, llavors pensa't el que vas dir sobre traicions. Potser aqui l'únic traïdor ets tu, que dius ser d'esquerres i ets més dretà que Franco.

Anònim ha dit...

Efectivament, els nazi-onalistes aquestos son mes fatxes que els de Franco, i estan fotent l'imatge de la nostra terra en la rtesta d?espanya i Europa. Viuen encara en segle déneu.

Hem de fer algo ja per fer-los callar. Hem de fer-nos sentir envers el nazi-onalisme obligatori.

Força!

Anònim ha dit...

nomes de veure els insults, ja es veu el que sou, antidemocràtes.

independencia ja

Anònim ha dit...

Ser democrata, significa acatar lo que la mayoria dice y vosotros los independentistas, sois una puta minoria, hasta en cataluña, pero el por culo que dais.VIVA ESPAÑA UNA GRANDE Y LIBRE.