01 de març 2009

(520) Prou mentides, prou de fer mal a Blanes (1)

La pinça dels portaveus del PSC i EUiA a Blanes (Marigó/Salmeron) contra ERC i l’alcalde de Blanes Josep Trias superant el que es admissible en política. Els seus atacs a Josep Trias i a Conxita Boldú, amaguen les seves incapacitats per gestionar Blanes i els vots que van rebre.

Menteixen, insulten, utilitzant militants seus per enverinar les entitats de Blanes en benefici dels seus partits i no s’aturen a l’hora d’amenaçar i comprar voluntats.

A l’any 2003 vaig creurem que les voluntats d’aquests dos partits eren fermes, i vaig defensar davant el meu partit el pacte per governar Blanes, reconec que va ser el pitjor error polític que vaig fer, m’ha vaig creure el pacte signat. Lamentablement, a les primeres de canvi, és van passar pel folro l’acord, i van perjudicar molt a Blanes.

Un de tants exemples: vam signar defensar el desdoblament de la N-II per Tordera, és van fer enrere i és van vendre els boscos del Vilar pels seus interessos polítics, prova d’això és que anys mes tard (lamentablement tard) van canviar d’opinió i van votar la proposta sempre coherent d’ERC. Fins i tot el mateix Conseller Nadal reconeix públicament que el portaveu del seu partit el va trair.

I encara tenen la cara de dir que ens han salvat, malauradament si la justícia no resolt ràpidament, els boscos del Vilar seran espai arrasat, i sobre la seva consciencia els hi caurà tal despropòsit.

Estic fart que personatges mediocres s’omplin la boca de buides paraules, mentides consentides i que alguns mitjans li donin credibilitat.

Continuarà......

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Joanet sigues siendo un jeta. No solo no has hecho nunca nada por Blanes,sino por tu propio interes "politico" y/o "mediatico,sino que lo poco que escribes es para decir fantochadas,que viene de FANTOCHE".Bastante se ha hartado la gebte,incluso la tuyua; de ti.
Te propongo un plan: Disfruta de tu triste vida y dejanos en paz.¿Lo has entendido?.Pues hala, a ello majo.

Anònim ha dit...

es el teu problema, puig us ha posat en quarentena a tota la colla d'impresentables
us foteu
salut i repubklica

Anònim ha dit...

Per mi tens raó, però amb el que no estic d'acord es amb el vostre recolzament total al equip de govern amb la excusa de governabilitat perquè cada ho fan mes malament i beneficiant als seus amics descaradament

Anònim ha dit...

Ningú pensa dir res sobre la finca Pinya de Rosa?

Els propietaris estant vallant la finca i tallant senders locals i corriols públics!!

Si us plau actuem abans que sacabi l'execució d'obres!

Anònim ha dit...

Que pasa amb Pinya de rosa??. Pasara al mateix que el cami del Vilar???.
Com sempre untaran algú???.
Quins politics tenim en aquest poble??

Anònim ha dit...

L'accès per sant francesc l'han començat a vallar

Anònim ha dit...

Juan a un estas que no piulas????

Anònim ha dit...

Ja tenim el perímetre de Pinya de rosa vallat. On sou què no dieu res? I el Sr. Rutllan tant de portaveu de la plataforma, per què no diuen res? O vostès com els sr. Ramos que diuen que ha recollit més del compte del patronat?

Anònim ha dit...

endavant juan puig ara toca fotrali caña a dues persones inutils.

Anònim ha dit...

Qui és l'invècil que s'ha fotut amb tu en el pasat ple municipal????

Espero que no sigui el típic piules de sempre.

Moles gracies.

carlos ha dit...

Saludos señor Juan.
Soy un joven extremeño que ha leido indignado la noticia aparecida hoy en el periodico. La verdad no entiendo su postura en cuanto a nosotros. Como usted seguro sabrá, en España hay bastantes extremeños y seguro que también sabrá que en Extremadura tan solo reside un millón aproximadamente. La otra gran mayoría están repartidos entre Asturias, el País Vasco, Madrid y muy a su pesar en Cataluña. Están ahí por trabajo no porque les guste Cataluña (por no salir del tema de conversación). Muchos de ellos estoy más que seguro que le mantienen a usted de alguna manera con sus impuestos, porque no es una inconcluencia que casi toda la mano de obra de Cataluña es extremeña o tiene ascendencia extremeña. Esto es una realidad.
A lo que le voy con este comentario es que quizá no tengamos tanto dinero aquí como ustedes pero somos honrados y trabajadores y si nos dan subvenciones será porque alomejor lo necesitamos más que ustedes. No reniego de sus ideales políticos ni nada por el estilo, yo también soy de izquierdas, pero lo que no admito es que se me insulte porque nos han dado más dinero que a ustedes y si defienden su independencia como "país", por favor, no sean hipócritas y costeense sus propios asuntos o por lo menos no se quejen de que les dan poco. Porque seguramente tienen de sobra.
Así que para la próxima vez que nombre a Extremadura o haga alusión a ella, me gustaría que su comentario no fuese ofensivo, porque aunque yo sea extremeño tengo amigos y amigas catalanes. Creo que usted debería conocernos antes de hablar de nosotros, o por lo menos saber un poco más de la inmigración que ha tenido su comunidad a lo largo del siglo XX.
Moles gracies por su atención.
Carlos (EXTREMEÑO)

jfo ha dit...

Dos errores amigo. Primero el Sr.puig no es de izquierdas.Politicamente no tiene ideologia,lo suyo es medrar y trepar.Segundo,dejale que viva en su ignorancia.Estos nacoionalistas no ven más allá de sus narices y con eso les vale para seguyir perdiendo votos y representación.Aquí en Catalunya no representan a casi nadie.Tienen la suete de que les protege la aritmetica parlamentaria pero todavia estamos esperando alguna aportación suya a esta sociedad.

Anònim ha dit...

Si no volem fer mal a blanes el millor serà fer fore a en Joan Puig i que torni s'on va sortir