23 de juny 2008

(445) Espanya es desqualifica ella mateixa,(malgrat els catalans segrestats) ens nega fins i tot el dret a perdre (2)

Tot segueix igual, sempre contra Catalunya: Del manifest dels 2300 al dels 18, de 1981 a 2008

Congrés del PP: PP i PSOE s’acosten en el seus plantejaments, “Espanya primer” i què hi feia CiU en el congrés del PP, on segueixen atacant el català?

Arran de la victòria d’Espanya al mundial de Japó (2006), vaig escriure un article que va exaltar als ànims dels de sempre. Ahir el vespre i avui mateix sembla que tothom estava content amb la grandiosa i heroica victòria d’Espanya sobre Itàlia a l’Eurocopa de futbol, fins i tot és donava per fet que tothom que va veure la televisió en aquell moment, anava amb Espanya, us puc assegurar que molta gent no i jo entre ells.

Demano el dret a perdre, demano el dret a que els meus fills tinguin per referència Catalunya, demano el dret a que la meva TV parli des d’un punt de vista diferent que parli d’una Catalunya a qui se li nega el dret a jugar. El dia que Espanya sigui eliminada, voldria que la meva TV digues el que diu la seva gent, que és digui que també a molts llocs del país volen que mentre Catalunya no pugui perdre, no volen que Espanya guanyi.

Us imagineu si el jugador Senna o el mateix Cesc haguessin errat la pena màxima i Espanya hagués estat eliminada, el que haguessin dit la premsa de sempre, (era moreno, o era Catalán) prou ja d’escoltar barbaritats, i misèries, volem el dret a perdre i l’exigim respecte pels qui no ens emocionem amb la victòria d’Espanya.

15 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

podreu insultar, però no guanyareu

Anònim ha dit...

Declaraciones de Paquito Fábregas tras el partido:

"La gente ayer estaba eufórica, se agradece que toda España esté a nuestro lado y que personas tan importantes como el Rey puedan venir a celebrarlo, pero esperemos que no sea el único y que el domingo podamos celebrarlo igual o mejor".

Ahora espero que no pongáis a Fábregas en vuestra lista negra nazi y atentéis contra él, criminales.
España... ¡y olé!

Ahora a por Rusia.

Anònim ha dit...

amb diners es compra fins i tot l'ànima.

François Etienne de Kellermann ha dit...

La verdad es que la gente que, como usted, desea que España pierda sus partidos tiene un grave problema de inmadurez.

Ya no estamos hablando de política, sino de un puñetero deporte. De una selección que les guste o no integra a jugadores catalanes y del resto de regiones españolas, con lo cual se estaría haciendo todo ,lo contrario de lo que ustedes se suelen quejar: que España margina a los catalanes y los desprecia, que trata de imponerles algo.

Ya me contará quién es el que trata de que esa separación o desprecio existan en la práctica, sino ustedes. De vergüenza.

PD: Por cierto, supongo que no publicará este comentario, al igual que no ha publicado ninguno de los que he realizado en su blog. Ninguno de ellos contenía insultos, así que deduzco que o bien no le gusta que escribamos en castellano, o bien queda más bonito un blog en el que sólo hay comentarios de apoyo a sus tesis, mientras que censura el resto.

Anònim ha dit...

El problema es que los nazi-onalistas estos, tan intolerantes como Franco, no soportan que haya catalanes que no piensen como ellos y que elijan libremente la lengua con la que expresarse. Son un verdadero cáncer para Cataluña. La ensucian. Fíjate que Fábregas, por haber dicho lo que ha dcho, ya es considerado un vendido, un traidor a la patria. Pronto llegaran los fusilamientos en represalia, ¿verdad, amigos de Terra Lliure? Si os dejaran hacer...

Os deseo la extinción, nazis intolerantes.

Anònim ha dit...

Juan,felicitats.Pero por favor cambiate la medicación o el médico por tu ya desbarras de forma alarmante.Siguiendo tu razonamiento habrá que colegir que si el portero es de Móstoles y no para habrá que echarselo en cara a aquel alcalde que lideró la revuelta contra los franceses,¿no?...Mira,las cosas no son así por mucho que con el unico objetivo de medrar algunos mediocres como tu quieran seguir viviendo del cuento.

Anònim ha dit...

els que esteu malats sou aquests que doneu suport a un selecció artificial, nomes d'escoltar les retrasmissions a un li cau la cara de vergonya.

Anònim ha dit...

Si hubieses tirado tú y hubieses fallado habríamos dicho: "ha fallado uno que estuvo en Salt"
Pobret Puig...
Encara no t'han descubert?

Anònim ha dit...

Rússia, rússia, guanyarà

Anònim ha dit...

"El nacionalismo actúa contra la propia nación y sus ciudadanos: esconde, corrompe y deforma a la verdadera nación y sus virtudes"
Sebastian Haffner, alemán emigrado en 1939.

Anònim ha dit...

ALEMANYA 0 - ESPANYA 1

Vixca la nostra Patria comú!

Anònim ha dit...

Haveu sentit al nostre Xavi cridant durant la celebració??!! Ha cridat "Viva España!". Olé, olé i olé, Xavi, siiii.

Vixca Espanya!!!
Vixca Catalunya!!!
Vixca la patria espanyola!!!

Anònim ha dit...

Menos mal que los esquerranos siempre sereis un minoria en cataluña. Lo peor es que las minorias son las que suelen ser algo ruidosas y molestas, pero para eso esta RAID,que las elimina sin dejar huella. Los independentistas no llegais ni al 20 % en vuestra tierra, lo unico que dais es pena.