08 de novembre 2009

(539) «Joan Puig va ser una creu que vaig arrossegar tres anys»

Avui l’ex alcalde Josep Marigó (PSC) ens dona la raó, recomano a tothom, però principalment aquells que no van entendre el que ERC va fer a Blanes, llegeixin aquesta magnífica entrevista, la discrepància política no pot convertir-se mai en odi.

Gràcies Josep, avui soc molt més feliç, avui encara tinc més clar que vam fer el que tocava, impedir que Blanes s’omplís d’odi, i que el teu odi com a molt es quedes a l’oposició, avui tothom pot entendre el que vam fer, fins i tot alguns republicans que no ho van entendre.

Si el teu partit vol realment treballar en clau de regeneració política, i sobretot pensar en clau blanenca, no et deixarà que tornis repetir de candidat, en primer lloc per la teva salut, un no pot viure amb aquest odi permanent i en segon lloc Blanes no pot tenir un alcalde sense ideologia i que el seu únic objectiu sigui fer mal a ERC i a la Casa del Poble o a tots aquells que gosen discrepar.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Joan, quin càrrec tens ara? Tornes ha estar molt més per Blanes i a fer declaracions en el diaris quan darrerament les feia la Conxita.
Què tornaràs a ser el cap de llista?

Anònim ha dit...

estic a l'executiva d'erc, si algú estpa preocupat és el seu problema

salut company

Anònim ha dit...

Vols dir a la de Blanes, oi? No t'he trobat a la nacional ni al consell executiu. I ara qui farà arribar la veu de Blanes al Puigcercós?

Salut

Anònim ha dit...

la discrepància política no pot convertir-se mai en odi.
Y esto lo dice el Joan Puig y Cordón, la persona más democrática del mundo mundial y la España Nacional.Bueno pues daremos un ejemplo de lo buen político que eres....Cuando TÚ(Joan P.C.)representando y nunca lo olvides a E.R.E*. -España*-tenías la regiduría de urbanismo del Ayuntamimento de Blanes, un servidor te formulo una simple pregunta como ciudadano, que correspondía a tu area- porque pregunte a quien correspondía el tema para preguntar directamente al responsable-, y tu respuesta fue....1º. el silencio, 2º. Responderme que por mis ideas políticas no perdías tu tiempo en responderme(señal que sabes quien es MI PADRE,pero Joan P.C. yo no soy MI PADRE, soy un ciudadano de Blanes con sus propias inquietudes, porque te hago saber que mi caso no es el tuyo Padre e Hijo dedicados a la política-, y 3º. Publicamente te formule la pregunta en un pleno, y tú respuesta fue......que no me respondías por mi ideología política ( te digo lo mismo de antes). Eso Joan P.C., desde luego que es un ejemplo de buen regidor del pueblo que parece ser sólo responde a tus afines y votantes. Ya que para TI......como has demostrado que no representas al resto de los ciudadanos de Blanes. Y seguiremos escribiendo del tema si quieres....Hasta luego.
*( Y LO DE ESPAÑA LO ESCRIBO PORQUE TU PARTIDO HA VOTADO EN CONTRA DE PEDIR UNAS AYUDAS ECONÓMICAS, PARA A FOMENTAR EL CATALÁN EN LA CATALUÑA NORTE, y os vendeís como nacionalistas, independentistas, catalanistas, y no se que más).
atte.
Moisés Manzano Moreno.
Un ciudadano que da la cara y no se esconde como otros....

Anònim ha dit...

manzano, tranquil, la tev democràcia queda demostrada en els plens quant no pares de fes gestos contra els que parlen diferent de tu

soc militant de base i executiva de blanes, tranquils que el temps ens donà la raó.

Anònim ha dit...

Moises no pierdas el tiempo con esta clase de personas, no vale la pena.