16 de gener 2009

(517) Quim Rutllant és escollit nou president d'Esquerra Blanes

Gràcies Quim, ens espera molta feina:

Aquest passat diumenge, l’Assemblea d’Esquerra de Blanes, va escollir la nova executiva local. El nou projecte de l’esquerra independentista blanenca, està encapçalat per Quim Rutllant, que va ser escollit per unanimitat com a nou President Local. Per altre banda, durant l’assemblea va ser escollit l’equip de treball que acompanyarà Rutllant els propers anys al capdavant de la Secció Local d’Esquerra Blanes. Entre els membres de la nova executiva, cal destacar la presència de l’actual regidora d’Esquerra de Blanes, Conxita Boldú, i la expresidenta de la Secció Local, Assumpta Pla. Tot i això el gran gruix de la nova executiva està formada per noves incorporacions, moltes d’elles de gent jove però amb molta experiencia, com Marc Coll, Portaveu de la Fira d’Entitats de Blanes, Joan Bertrana, President de la Colla Gegantera de Blanes i Marc Puig, Secretari de Relacions Internacionals de les JERC i antic portaveu de les JERC de Blanes, entre altres incorporacions.

A la cloenda de l’Assemblea, Quim Rutllant va anunciar que “ara comença una nova etapa, on hem de fer arribar el missatge d’Esquerra a tota la gent del municipi, des de les entitats fins als barris, però també a la resta de partits polítics, i és per això, que la nova executiva té previst fer una roda de contactes i de presentacions amb totes les forces polítiques del municipi treballar tots junts pel bon funcionament de la Vila, però també amb les entitats i associacions del municipi” MÉS INFORMACIÓ

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Solo soiys cuatro y mal...¿Preparando el camino al niño?...Eres un manipulador lo que pasa es que afortunadamente ya casi nadie cree en ti.Bueno,creen aquellos a los que les puedes beneficiar con carguillos como este.¿Qué capacidad va tener el Quimet para doirigir vuestro partido en Blanes si no es pasando por el fielato tuyo?...Ninguno.En fin otro arrastrandose por un carguillo.

Anònim ha dit...

Aquest noi és el que va participar a l'olimpiada de llançament de valles de la brigada a mar? Candidat pel civisme, sí senyor!