04 de gener 2009

(516) Manipulació política de les AAVV

En el darrer plenari de Blanes, el PSC i EUiA van presentar una moció teòricament en favor de les Associacions de Veïns, la realitat tot al contrari, una moció per desactivar la participació ciutadana, per consumar el despropòsit van utilitzar un veterà militant d’EUiA, arribat a Blanes ara fa uns anys i que presideix una entitat veïnal.

La moció, un clàssic del foment de la cultura del subsidi i en contra de la cultura dels emprenedors que tradicionalment s’ha fet a Catalunya, un cop fet els discursos de demagògia política per part dels portaveus dels grups municipals proponents, va tocar el torn del públic assistent.

Lògicament va demanar la paraula el veterà militant seguint les ordres del seu grup polític, malgrat tot jo encara pensava que demanaria explicació sobre el prostíbul que existeix en el barri, i que representa un greu problema, (com que el permís el va donar un regidor/a de l’esquerra amiga, ara no toca) doncs no, és va dedicar a carregar lamentablement contra ERC, pel fet de no votar una lamentable moció, i va fer-ho com tota la carrega del discurs més tronat de l’esquerra sectària.

Lamentable que un personatge amb carnet clarament polític, malbarati els seus esforços per atacar un grup municipal ple de coherència, en lloc de dedicar-se a denunciar els veritables problemes dels seus veïns, si cal explicaré en un nou post qui són els responsables del permís del prostíbul del barri. D’aquesta manera i altres s’explica el silenci del personatge, per donar lliçons de comportament polític, el primer que cal és un comportament ètic.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja era hora,qui es aquest president?un ex-regidor de la provincia de Barcelona,patetic.....
nomes l´interessa "su plaza",ja que hi viu al costat,però que hi han mes de 100 dies que no hi ha recollida de brossa?no importa,tampoc que hi ha una cuba de cloro(hipoclorit sodic) descarregant en VIA PUBLICA,sense messures de seguretat,i el tema del prostibul es denigrant.....per que no fa una manifestació????però legal....jajajaja....es per riure..
Aquest sr no es el sr Antonio Moreno ex president del barri de La Plantera.....

Anònim ha dit...

crec que l'article del joan dona missatges i un cop més plantar cara
veurem esterem ametents

Anònim ha dit...

Mira Juanito,no haces mas que descalificar.El que alguien milite en un partido no le desacredita ni descalifica para tener una opinion y expresarla.Lo que de verdad no tiene ni pies ni cabeza es que denomines a tu grupo municipal como "ple de cherencia".Vosotros eso no sabeis ni lo que es ni lo que significa.Soys,os recuerdo aliadxos politicas del PP,de un partido cuasi fascista y de la derecha más rancia de catalunya CiU.¿Qué más os falta para desaparecer de una vez de la vida politica de este pueblo?.Adios embusteros...

Anònim ha dit...

abans desaparaixaren els teus, que com tu mateix dius son antidemocràtics, el ple de l'altre dia la veu de su amo va ésser patetica. prou d'utilitzar les aavv

Joan de Palau ha dit...

Esperem que la gent sectària d'EUiA desapareguin per sempre. No recorden ja la frase que deien els seus camarades feixistes: "España, antes roja que rota". Ja és curiosa aquesta coincidència, ja! I llavors parlen de les connivències entre ERC i el PP: és patètic, i així els va electoralment.

Anònim ha dit...

Deberiais miraros tranquilamente los resultados electorales de las ultimas municipales.Si alli no encontrais consuelo,haceros del PP,total ambos sois nacionalistas y ...ya se sabe... a los nacionalistas os vale todo...¿o no?.

Anònim ha dit...

va explica, explica, no et facis rogar ara...

Per cert, valdria la pena fer un reportatge sobre qui entra "al club"