25 de novembre 2008

(511) Bona feina, recuperem el camí del Vilar

A proposta d’ERC, el ple de l’Ajuntament de Blanes va aprovar que el camí històric del Vilar seguirà obert fins a l’aprovació del conveni amb els propietaris de la finca.

La fermesa i la coherència d’Esquerra obligant a rectificar l’acord anterior, garanteix l’obertura del camí històric del Vilar tancat il·legalment

La portaveu republicana, Conxita Boldú va defensar la proposta que permet obrir el camí històric del Vilar i posar en millors condicions negociadores a l’Ajuntament de Blanes.

La moció pactada amb CiU i la resta de grups de Govern municipal diu el següent:

1 .- Ratificar la resolució del Regidor d'Urbanisme, Obra Pública i Mobilitat de data 24 de setembre de 2008 que, dintre de l'expedient d'obres núm. 003528/2008, requereix a la societat Planticha,SL que els camins que envolten la seva finca, objecte de l'expedient de disciplina urbanística 003270/2008-Dis, es mantinguin oberts fins a la formalització del conveni assenyalat a l'acord Plenari de 27 d'octubre de 2008.


2.- En cas contrari, l'Ajuntament de Blanes emprendrà les accions legals oportunes i procedirà a la recuperació i obertura immediata del camí tradicional i històric del Vilar i el camí que surt de la ciutat esportiva i Mas Llorens.

Res a veure amb la moció presentada per EUiA en l’anterior plenari i que deixava en posició de debilitat a l’Ajuntament en la seva negociació.

Esquerra ,manifesta la seva satisfacció per el canvi d’actitud del Govern municipal i l’insta a donar acompliment el més ràpid possible a l’acord aprovat.

Esquerra seguirà treballant en la defensa dels interessos dels ciutadans de Blanes i vetllarà per què el futur conveni amb la propietat garanteixi els drets adquirits de la ciutadania.

Esquerra Republicana de Catalunya
Blanes, 23 de novembre de 2008

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Usted es el sinvegüenza que llama mal nacidos a los extremeños no? no tiene respeto por nadie y muestras la clase de persona que eres. Desde Extremadura respetamos a todas las personas, pero ustedes son capaces de defende su vulgar "nacionalismo" de cualquier forma. No tienes derecho a llamarnos malnacidos, ni tú ni ninguna persona. eres un sinvergüenza con todas las de la ley. Personas como tú hacen que se odie a Catañuña, y luego lloráis por ello....un "cordial" saludo. Manuel

Josep ha dit...

Benvolgut company:

els espanyols només volen la llibertat d'expressió per a escoltar allò que els agrada. Gent com el Joan Tardà i tu els poseu en evidència.

Ací tens un enllaç al darrer escrit del meu blog.
Anagrames Republicans

Ja em diràs que et sembla

Salut i República!!*!!

Anònim ha dit...

yo estoy a favor de la libertad de expresión y respeto todas y cada una de las opiniones! pero políticos como este señor, deberían dar ejemplo y hablar desde el respeto, cosa que parece que no tiene. Al menos se que la mayoría de los catalaes no son así, quieren intentar hacernos pensar que toda cataluña piensa como ellos y no es así, las urnas no han dicho lo mismo en las últimas elecciones.....le pese a quien le pese...saludos

Josep ha dit...

Dedicat als extremenys que visiten aquest i d'altres blogs indepes:
http://descans.blogspot.com/2008/10/el-benachmbil.html

Anònim ha dit...

josep si eres más feliz así....me alegro, pero no creas que a los extremeños vas a hacernos daño con fotos como esas, porque desgraciadamente, hay peores fotos satirizando a los catalanes. Esta es otra forma de ver que algunos catalanes son "tontitos" y pierden el tiempo con chorradas como estas. Sr. Puig me sigue pareciendo un autentico sinvergüenza!