03 d’octubre 2008

(500) Unitat de la classe política catalana? O una segona decepció?

Finalment tenim acord pel finançament, o com a mínim o sembla, però un cop més Esquerra ha tingut que sacrificar perfil per aconseguir que CiU i el PSC signessin una resolució unitària, esperem que aquesta signatura dels dos grans partits no torni ésser una altre enganyifa a la ciutadania, esperem que mantinguin l’unitat a l’hora de negociar a Madrid.

Esperem que tots dos partits, prefereixin Catalunya a les seves ambicions personals, que prefereixin abans Catalunya que el PSOE, una segona decepció a la ciutadania d’aquest País seria imperdonable, i caldrà ambició política per obtenir el finançament que es mereix Catalunya.

Reprodueixo l’editorial que il·lustra les pagines del digital directe.cat, “Unitat de conveniència

“La resolució aprovada ahir al Parlament no pot ser més del mateix. Fa tres anys, Esquerra va fer possible l’aproximació de posicions entre CiU i PSC que cristal·litzava en l’acord estatutari del 30 de setembre. Ara el mèrit dels independentistes torna a ser el mateix i, a més, posa el PSC en tensió amb el PSOE a Madrid.

Però l’espectacle ofert minuts després del pacte de la resolució del finançament deixava entreveure que potser la unitat volguda i buscada no era tan sòlida com haurà de ser si vol treure alguna cosa positiva de Madrid. No pot ser que els líders de CiU i PSC, Artur Mas i José Montilla, respectivament, es dediquessin a explicar pels passadissos del Parlament en els habituals 'off the record' amb els periodistes la seva interpretació de l’acord.

El pacte subscrit diu el que diu i no pot ser que comenci una nova cursa per veure quina lectura en fa cadascú atenent als seus interessos de partit.Ni el PSC pot fer com fa tres anys i començar ja a rebaixar el text ni CiU demanar la lluna per després abaixar el llistó a Madrid de matinada.

La unitat que cal no és la unitat de conveniència per passar el debat de política general i ja veurem què passa a Madrid.Als nostres dirigents se’ls ha d’exigir responsabilitat, sentit d’estat i valor per arriscar. No ens podem permetre repetir errors vells ni que sigui amb formes noves.

Madrid ens espera. Espanya mai no està en treva.”

7 comentaris:

Anònim ha dit...

El esperma vasco y catalán son los de peor calidad de España... y se nota

Un estudio recientemente publicado demuestra que el esperma de Cataluña y de Vascongadas son los de peor calidad de España. Así se explican muchas cosas.

Estaba claro que algo tenía que pasar en esas tierras, por que si no era imposible encontrar explicación a tanto subnormal por metro cuadrado. Los Carod, los Ibarreche, los Maragall... Todo queda explicado con este estudio: todos esos cretinos son producto de la mala “leche” catalana y vasca. Y es que está claro, cuando la materia prima es mala el producto no tiene más remedio que ser pésimo. Un semen de mala calidad solo puede producir personas de mala calidad.

Pues nada, ya tienen los tarados independentistas otro caballo de batalla: el de las balanzas seminales. Que pidan un sistema de “financiación” que asegure que el esperma recibido sea igual al aportado. Que esto del déficit espermático seguro que es otra triquiñuela de Madriz para impedir la autodeterminación de los pueblos.

Anònim ha dit...

ke te limpie el culete tu mama con la lengua, fanfarron

iskander ha dit...

¿Cómo tienes tan poca vergüenza Juanito? Tú que perteneces a esa secta separatista de gorrones te atreves a pedir unidad de ¿partidos? catalanes. Tómate la pastillita majo que el cloro sigue alojado en tu cerebro

Anònim ha dit...

Joan que tindrà ERC que enganxa tant?

El sueldo de Apel·les Carod-Rovira como 'embajador' de Cataluña en París (Francia) se elevará a 87.596,86 euros anuales.

Avui mateix, després de llegir aquesta noticia, he tornat el carnet, en aquet partit si estàs enxufat tant fas de xofer, com d´ambaixador, com de putero, com de carajillero..... Amb aquest sou com diria Sangtrait NO HI HA QUI EL PARI.

La gent passant-la puta i d´altres no tant, quina vergonya. No és això company, no és això.......

Anònim ha dit...

Puig l'actual crisis econòmica resultarà ser una sort per catalunya...
...per supervivencia caldrà que els catalans traiem "lastre" el primer ERC i el segon Espanya.

Sóc comercial i trevallo a Andalusia i Extremadura i cada dia hem cago amb la teva nula capacitat d'encertar-la. La gent de Blanes ja et va deixar a la cuneta, els gironins t'hem fet fora de les "cortes".
Puigcercós ara demostres que en Puig et fa la feina brita. El següent a caure seras tu.

Anònim ha dit...

Al darrer anònim, a en Puig la gent de Blanes no el va deixar a la cuneta, va plegar ell quan era regidor. I a Girona tampoc van ser el gironins els qui no el vam triar per anar de cap de llista.

Veig que vos no esteu d'acord amb la línia política d'en Puig, que òbviament és opinable, peró els fets no ho són, d'opinables.

Coincideixo amb que cal perdre de vista Espanya, però us demano dues coses: amb quins partits ho farem si perdem ERC? i us penseu que tindreu millor rebuda a les Espanyes si declarem la independència? No es pot tenir tot, solucionar el conflicte amb Espanya i a sobre ser el ´catalán simpático' quan aneu a andalusia.

Anònim ha dit...

Si la magnifica cantidad de votos obtenidos por juanito puig en blanes no es echarlo a la cuneta ...entonces es que teneis un grave problema funcional.
Sois mentirosos o cegatos o las dos cosas.Y mientras tanto juanito trincando.