07 de juny 2008

(431) Primàries Republicanes, orgullós de militar a Esquerra

Acabo de venir d’acreditar-me com interventor de la candidatura de Joan Puigcercòs i Joan Ridao en el local comarcal de Santa Coloma de Farners, avui és un gran dia per Esquerra i per la seva militància, avui molts militants d’altres partits i ciutadans d’aquest País tenen sana enveja d’aquestes primàries.

Fins i tot ahir ens van trucar persones anònimes que demanaven si podien votar, és pot criticar molt a Esquerra, però avui donem un lliçó d’acostament de la política a la ciutadania.

A les 9 en punt ha quedat oberta la taula electoral de la comarca de la Selva (250 militants tenen dret a votar) i ha començat a votar-se, fins a les 8 del vespre, el membre de la mesa, interventors i la militància compartiran aquest local del partit per decidir el nou President i Secretari General d’Esquerra.

Podem i aconseguirem que Esquerra sigui la força necessària per la llibertat d’aquest País, avui estic orgullós d’aquests 16 anys de militància en un partit que demostra una manera diferent de fer política.

Podem o farem d’Esquerra un partit decisiu per marcar l’agenda política, avui sortim amb una gran avantatge sobre la resta de partits, els altres no poden fer-ho, nosaltres ho fem.

D’aquí una estona, juntament amb altres militants de Blanes anirem a votar a la seu electoral a Santa Coloma, i ho farem amb l’orgull de militar en un gran partit.

Que n’aprenguin.

1 comentari:

Nazionalistas chorizos ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.