03 de juny 2008

(427) “OKupes” d’allò que no estimen

Sr. Marigó, no digui falsedats per TV de Blanes, “vaig guanyar però no governo”, el mateix que diu Mas, “vaig guanyar però no governo” les regles del joc les tenen pactades CiU i PSC, siguin coherents.

He rebut, encara que suposo per error o per mala fe una invitació per la festa del PSC de la comarca que celebren avui diumenge al Santuari del Vilar, un acte que comptarà amb la presencia de la Consellera Marina Geli i la Vice-presidenta primera del Congrés dels Diputats Teresa Cunillera, diputada per Lleida i amb qui vaig coincidir a la darrera legislatura a Madrid.

Vaig poder comprovar amb primera persona com les gasta aquesta darrera convidada, amb qui s’atreveix a portar-li la contraria, és la mateixa que va imposar amb un “Esquerra ni aigua,” un boicot actiu a negociar els pressupostos amb nosaltres. És una veritable professional de la maquinació, els seus llargs anys a l’ombra del poder de Madrid li ha donat una gran poder, llàstima que aquest poder l’utilitza en clau de partit i en clau espanyola.

Avui el PSC/PSOE fa la festa en un lloc entranyable dels blanencs, el Santuari del Vilar, el mateix que si la justícia no ho impedeix serà devorat pels afanys de creixement que han imposat el Conseller de Política Territorial, i on el primer secretari del PSC/PSOE de Blanes ha permès destruir, ell com alcalde va callar i va permetre que l’Estat i la Generalitat optéssim pel traçat més car i més agressiu amb el territori.

Poden celebrar les festes que vulguin en el Santuari del Vilar, malgrat mostrin la seva incoherència, ara els hi demano més estima al territori, que facin quelcom per evitar un desdoblament de la N-II per una zona PEIN i per aquest emblemàtic paratge, que no estiguin desapareguts mentre alguns ens usurpen Pinya de Rosa. Menys festes i més estima al País.


10 comentaris:

L'Ignorant Mig-Ocre ha dit...

Què el PSC fa una festa al Vilar??????????????
No m’ho puc creure. No pot ser veritat.
N’estàs segur? És que és increïble.
Quin cinisme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Què celebren? Callo perquè m’estic posant nerviós.
És que semblen aquells turistes que fan l’última farra a l’apartament que han llogat durant les vacances, i aprofiten l’última nit per destrossar-lo.
És que no tenen vergonya?

Salutacions i independència.
Reagrupem-nos.

Anònim ha dit...

Això té facil solució: canviar el tripartit, convocar eleccions o pactar amb els grups politics i modificarel traçat de la carretera. En ves de fer el pluricó sota les faldilles del psc-psoe es fotre un cop de puny a la talua i canviar de rumb, dins el partit i dins la generalitat. Una mica de Dignitat catalana!

L'Ignorant Mig-Ocre ha dit...

També tens raó, anònim.
En aquesta feina estic.
Potser no fa surtir del Govern, nomes posar el que s'ha de posar.
Ara fa falta que ens ajudeu.
Salutacions i independència.
Reagrupem-nos

Anònim ha dit...

La feina s'estar fen, si no estiguesssim al govern, els amics d'en carretero (CiU) ja estarien remenant les cireres per la seva butxaca,

pareu d'anar de pardalets.

Anònim ha dit...

Puig rectifica i dóna suport a Carretero. Puigcercós no té res a fer. Ja ha perdut tota la credibilitat política, ja està desgastat. Si rectifiques ara quedaràs com un senyor.

Sembla mentida, tu que semblaves el meu valent i el més coherent dins d'ERC. I de que serveix si en els moments importants cedeixes? Que li deus la vida a en Puigcercós? Igual com en Puigcercós li devia a en Carod o diferent?

Tu ets diferent, t'agrada dir les coses pel seu nom. L'actual direcció del partit ta fet perdre vots a blanes, no ta posat com a numeru u a girona pel congres, i la mala politica del tripartit ha fet que no surtissis com a diputat. Esquerra va perdre vots pel tripartit no per tu. Tu ets respectat.
Sisplau, dóna la cara pel canvi.

Anònim ha dit...

Puig demostra que estima aquest partit, i fa el que ha de fer, felicitat i pel be del pais i esquerra que guanyi puigcercos.

Anònim ha dit...

Al país li servirà molt un partit que només és votat pels funcionaris o aspirants a funcionaris. Només els qui tenen càrrec o aspiren a tenir-lo donen suport a Puigcercós. Així no es pot construir un partit.

Anònim ha dit...

Aneu molt equivocats, nomes cal veure la premsa amiga, Avui pel carretero, periodico pel carod, volen que puigcercos es desgasti,

Anònim ha dit...

Però si resulta que un que no es d'esquerra, va fen campanya pel carretero, aixo es un escandol.
tinc clar que no votare carretero

Anònim ha dit...

José Zaragoza ha donat suport públicament a Puigcercós. Aquesta és l'ERC que voleu? La ERC de Zaragoza?