01 de juny 2008

(426) Maltractar a Esquerra és gratis

Aquesta titular fet arran d’unes paraules del meu bon amic Jordi Barbeta (moments compartits a Madrid) són una veritat com un temple, en moltes altres coses no ho compartiré, però aquesta l’ha encertat de ple.

El diumenge me permet llegir els articles d’opinió de la premsa catalana, i realment les paraules del meu amic són una realitat, a tall d’exemple alguns dels articles publicats aquest diumenge, les engrunes de Joan Oliver, en defensa pròpia de Vicent Sanchis o “que hay de lo nuestro” de Toni Soler són alguns dels exemples que aquestes darreres setmanes han omplert els mitjans de comunicació.

Entre tots ells m’ha arribat al cor el darrer, on el mediàtic Toni Soler afirma que Esquerra som un fre per l’independència........per cert no és pregunta si La Vanguardia, (o el Grup Godo, de qui cobra) ha fet alguna cosa per l’independència, és clar no s’ho pot preguntar, la resposta és tant clara que deu tenir vergonya de dir-ho.

Menys mal que davant tanta mediocritat opinadora, he trobat un article clar i brillant, el de David González a l’Avui, “temps de descontrucció” les coses pel seu nom.

El proper dissabte malgrat “els toni soler” de torn seguirem endavant amb el projecte, guanyi qui guanyi, guanya el País.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Joan Puig com a militant de base a ERC estas en forma .(ells)no podran doblegar-nos ,endavant fins la victòria final.Salut Mines

Anònim ha dit...

a l'acta del proxim dijous amb el Ridau a St coloma de farnes, a que convideu? Podem anari tots, o cal ser un vip?

Anònim ha dit...

és diu la independència! no l'independencia.

que la teva dona et faci un classe de respàs...carinyu!