25 de maig 2008

(419) Bona gent d’Esquerra, enfortint el partit

Mes de 2300 militants omplen el recinte firal de l’Hospitalet per donar suport a la candidatura de Joan Puigcercós i Joan Ridao, candidatura que durant tota la campanya s’ha basat en el seu programa, de treball, rigor i sense criticar a la resta de candidats.

Aquesta és la candidatura que els nostres “amics” no volen que guanyi, només llegint la premsa d’avui es veu clarament l’aposta que els mitjans de comunicació han fet per intentar desacreditar Esquerra, fins i tot alguns amaguen l’acte d’ahir.

El cas més “entranyable” el de la Vanguardia, especial menció per la doble pagina de Jordi Barbeta, ens estima tant!!! I quasi cap paraula de l’acte a la Farga.

Un darrer comentari, alguns companys de les altres candidatures treballant més ara, que a la campanya electoral de les darreres eleccions, jo seguiré treballant per seguir disgustant alguns d’aquests mitjans de comunicació que no volen la victòria de Puigcercós i Ridao.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Autocar + sopar + entrades al Catalunya/Argentina + concert = 10 euros
Mantenir els sous i carrecs (viure del partit) = no te preu (o potser si. La sutmissio als socialistes espanyolistes?)

El preu del recinte firal
El video promocional fet per professionals
Les entrevistes constants a RAC1 i Catalunya radio
Els viatges
Les trucades telefoniques
El temps lliure per profit de la propia candidatura
L’utilitzacio dels treballadors del partit
Qui ho paga això?

Anònim ha dit...

Si tanta aigua hi ha els pantants obriu comportes i deixeu que els regants del Ter tinguin una mica d'aigua!

Senyor Puig, a la pagina abans de l'article del sr. Barbeta, hi ha un escrit sobre l'acte que vau fer a la Farga: Pagina 21, per criticar primer s'ha de lleguir el diari!!

I aquest article que tan preocupa la Gent d'Esquerra és la veritat dels Fets que hi ha hagut dins Esquerra durant aquest ultims anys! Moltes critiques però ningú s'atraveix a desmentir-les!

Algun comentari sobre l'escrit del sr. Barbeta?