01 de juny 2008

(425) El Govern Espanyol i ETA coincideixen

Tots dos volen impedir la consulta que proposa Ibarretxe

Tot el meu suport a la valentia política del Lendakari, ho ha dit molt clar, si perdo la consulta m’han vaig a casa, una mostra de coherència i dignitat, i mentre la “Yihad mediatica” i la classe política espanyola coincideixen amb ETA en criticar la proposta del cap de govern d’Euskadi.

ZP ha tornat a quedar retratat, com a mestre de la frivolitat, ha volgut mostrar fermesa, però ha demostrat que com a demòcrata te molt que desitjar, les seves amenaces de portar al Constitucional la llei del Govern Basc són una prova de la por a la democràcia que demostra Espanya, tenen por a que el poble parli, i per aquest motiu juguen brut, juguen amb males arts.

Espanya no perdona, però com ja vaig dir mesos enrera, els tancs ja no serveixen per impedir l’exercici de la democràcia, i com va dir Xabier Arzalluz a la conferencia feta a Girona, “un poble te dret a decidir” i el Lendakari Ibarretxe ho té clar, i a més te la raó de la democràcia.

Postdata 1.- Dins la Yihad mediatica també hi poso la premsa mal anomenada progre, i com a mostra el que va dir el presentador de CNN plus, que va titllar “d’ordago” la proposta Ibarretxe.

Postdata 2.- Joan Ferran torna a la carrega contra els independentistes, en un altre inflamable article en el seu diari “El Periodico” (comprat per un grup extremeny, amb els diners del nostre espoli fiscal) Ferran: malgrat els teus insults seguirem parlant clar.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Joan, em pots explicar què collons fem governant amb aquesta púrria d'espanyolistes del partit de Joan Ferran? I em pots explicar què fa Jordi Portabella flirtejant amb ells a l'Ajuntament de Barcelona? Et recordo que Joan Ferran és el primer secretari del PSC de Barcelona. Després encara es preguntarà en Puigcercós perquè ens fotem castanyes elecció rere elecció.

Anònim ha dit...

amb el temps i els dissabtes de junt tot pot canviar,

salut i república

nosotros ha dit...

¿Cómo es posible que hable usted de "Yihad mediática"? Los europeos tenemos un enorme desconocimiento de lo que es Yihad en sus dos vertientes y usted lo usa de manera despreciativa para los musulmanes e insultante para contra quien lo usa.
Por otro lado es curioso decir que la propuesta de el Lehendakari es un ejemplo de democracia pero que recurrir ante el TC es practicamente dictatorial. Yo pensaba que en democracia cuando hay un problema serio de leyes (véase Constitución, Estatutos, L.O., etc.)se recurre a los jueces.
Finalmente, esa identificación del gobierno central y del presidente del mismo con "España" en la frase "Espanya no perdona" demuestra un serio problema psicológico y una deformación conceptual bastante peligrosa. Busquemos un culpable: ZP, que es Presidente del Gobierno de ESPAÑA, por ende, los ESPAÑOLES, por ende ESPAÑA, por ende los nazicomunistas ESPAÑOLES, católicos apostólicos romanos para más inri, de ahí que ESPAÑA sea FACHA, TOTALITARIA, IMPERIALISTA, REPRESIVA y DICTATORIAL.Incluído el senegalés que vive en una barriada en Sevilla desde hace 6 años currando de peón como un cabrón. ¡Español cabrón! Todo el que no hable Catalán, REPRESOR.
Yo pensaba que la UE era otra cosa. Así le va con tanto nacionalismo estatal, regional, provincial, local y hasta de mi casa.