11 d’abril 2008

(374) “ERC col•locarà Joan Puig a la Diputació després d’haver perdut l’escó al Congrés”

Diari de Girona, Ràdio Marina, El Punt, digitals i altres m’han donat una bona notícia aquest matí!!!!!!

“Tinc un somni: Escric des del meu nou despatx a la Diputació de Girona (la joia de la corona de la política gironina. - Eduard Batlle), avui aquesta tarda farem l’acte inaugural, tinc assegurada la presencia de bona part de la premsa que ha donat la notícia, la morbositat comporta audiència, els hi haig d’agrair, només faltaria. Comptaré també amb els meus “amics polítics”; una amplia delegació del PSC (aquests no perdonen a qui els hi canta les coses clares) i altres que voldran aprofitar l’oportunitat i algun despistat que passi aquesta tarda pel barri vell de Girona.”

“Per cert encara sou a temps de participar a l’enquesta del Diari de Girona, jo us recomano que voteu l’opció C, “ només per si és per un temps limitat” una sortida de baixa intensitat, i si voleu, fins i tot us podeu desfogar-vos, podeu escriure un comentari agradable de suport.”

“Fins i tot, ja tinc dia i hora, el ple del proper dimarts, sense ni tant sols demanar-ho, me nomenarà càrrec de confiança, el que encara no ser és a quin departament aniré, ja que m’ha tocat premi sense ni tant sols comprar numero, ja trio, demano assessorar el Dip-salut, crec que fins i tot podria fer bona feina amb el bon amic Marigó (que va se col·locat a la Diputació al perdre l’alcaldia).“

Perdoneu el sarcasme, però a hores que passant augmenta la meva perplexitat: o sigui, fer Ministre el Clos, posar l’alcaldessa de Badalona al Senat, o posar alts càrrecs als consells d’administració públics, és diferent, però si Esquerra decideix donar responsabilitats a la gent que treballa, que no utilitza la política pels interessos personals i que aporta feina feta, cal condemnar-ho, com va dir el periodista Jordi Barbeta, posar-se amb Esquerra és gratis.

Aprofito l’ocasió per demanar disculpes a la gent propera, a la família, als amics a la gent que de veritat m’estima, a la gent d’Esquerra, me sap greu que s’hagin assabentat per la premsa, no els hi he pogut comunicar en primera persona la bona nova......

Ara tocant de peus a la realitat i a la veritat, des del dia 1 d’abril me reincorporat a la meva feina, a la societat anònima laboral que vam crear ara fa més de vint anys diferents treballadors que vam revelar-nos contra el fet que tinguéssim que anar a l’atur, vam lluitar i seguim lluitant i agreixo a tots ells que m’hagin permès dedicar uns anys a la política, ells també ho han patit.

Alguns me volen fora de la política, tenen por a la meva coherència, però han de saber que no necessito de la política per viure. Seguiré opinant, i seguiré aportant propostes, el temps m’ha donat moltes raons, i si el meu partit o altres col·lectius creuen que puc servir per millorar el bé comú, saben on trobar-me.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

La premsa no perdona la coherència. Molta sort al nou lloc de feina, i no, no em referisc a la Diputació

Ens veiem !

Anònim ha dit...

Anna no siguis cínica dona -amb perdó-, la premsa ha rebut una informació equivocada i haurà de rectificar. No hi ha més. La feina de pol.litic es tria per voluntat propia, i el pol.litic de per sí es ja persona curtida a rebre reprimendes públiques siguin o no siguin veritat. Quan no son veritat els temps com és el cas fica tothom al seu lloc. Però el que trascendeix de tot això es novament la crispació de la gent en temes de favoritismes, endollismes i viure de la moma,cosa que el pol.litic amb principis tambè està en desacort (per descomptat) I és que el poble - i el poble som tots- té uns sous risibles i seriosos problemes per trobar feina,si perd la que tè, i problemes per pagar hipoteques. En Joan suposo que s'ho agafarà amb esportivitat.Si més no, està guai la seva reacció sarcasme utilitçada en resposta al que ha succeit avui. Molts ho llegiran i encara pensaran que avui comença a treballar a la Diputació...
Guifre

Anònim ha dit...

Puig diu les coses pel seu nom i segurament alguns han vist perillar alguna cosa davant d'aquesta situació.

Segurament i estic convençus que en Puig a la diputació és guanyaria molt.

sort i endavant

Anònim ha dit...

M'agradaria saber on està equivocat el diari. A l'article es diu que li donen un càrrec a la Diputació, i el propi Joan Puig admet aquí que és així. En tot cas, potser no agrada que surti a la llum, però no veig on està l'equivocació.

Anònim ha dit...

doncs l'equivocació és que Puig en el seu bloc parla amb sarcasme, fins i tot voldria assesorar al seu rivalpolític.
es veu d'una hora lluny, els seus rival tenen pànic a que en Puig talli el bacallà, perque ell no es talla.
el volen fora de la política,
genial post, felicitats

Marc Puig ha dit...

jo veig tot l'article en un to cercastic totalment, ja que el que publica el diari de girona és totalment mentida

Anònim ha dit...

Enhorabona Joan, jo de gran vull ser com tu, així tindria la feia assegurada tota la vida.

Anònim ha dit...

Quina pallissa t'estan donant Joan a l'enquesta.
Joan, marxa d'una vegada.
Has perdut 2 eleccions i ara perds fins a les enquestes!!!!!!

Anònim ha dit...

Amic meu,asi es la vida.El impresentable este reproduce en su vida lo que tanto critica en los demas.En fin.Ni altura politica ni personal ni humana.Tu y yo le conocemos bien...es lo que hay.Un petimetre politico y una persona de muy malas intenciones.¿Quién da más?=.Pues hala al retirito asegurado.¡Que cara más dura!.A propósito,a su estilista que le den la "pluma de oro" porque de aguja nada,solo pluma...

Anònim ha dit...

Al final és sabra la veritat, es una puta intoxicació i l'enquesta que fa en puig en el seu bloc guanya.

felicitats pel darret post, endavant puig