01 d’octubre 2007

(190) Ressò del post dedicat a la Vanguardia

En primer lloc vull agrair la bona acceptació del post dedicat al diari barceloní (“no dieu la veritat”), agraeixo els diferents comentaris i els correus electrònics rebuts i els centenars de lectures produïdes, només pretenia denunciar un actitud poc independent i poc curosa del mencionat diari cap a la meva persona.

Però el ressò ha superat els mateixos blocs, el mencionat post ha estat enllaçat i comentat per POLIBLOCS, una pagina que agrupa els diferents blocs de caire polític del País.

I sobretot Tribuna.cat que ha obert avui noticia amb la meva denuncia, “Joan Puig denuncia que La Vanguardia li veta el legítim dret de rèplica” i enllaça amb el meu bloc amb tot un seguit de comentaris.

Entre altres comentaris “Entre els múltiples articles en contra que ha rebut del diari degà de Catalunya, se n'hi compta un del periodista Juan M. Hernández Puértoles titulat ‘Por higiene democratica', en què afirmava que Puig semblava que "no s'havia dutxat des de feia tres o quatre dies". Puig revela, però, que el propi Hernández Puértolas li va trametre un correu electrònic "oferint excuses, però privades", insinuant així que alguna instància superior l'havia obligat a signar un article amb el qual no hi estava d'acord.”

Els blocs permeten explicar la teva, amb tota llibertat, els blocs et permeten lluitar contra els grans grups mediàtics amb importants lligams econòmics amb el poder, i et permeten escriure la teva versió. És la versió moderna de la lluita entre David i Goliat.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Quin escandol, quina manca de credibilitat de la vanguardia, cal denunciar els abusos del conde

Anònim ha dit...

Pobrecito,siempre un perseguido por las injusticias universales.El mundo m undial contra Puig.¡Que pena!

Anònim ha dit...

La Vanguardia no és el "mundo mundial". Ve a ser un "Mundo" versió BCN alta burgesia de Pedralbes.

Fa alguns anys un director de la Vanguardia, un tal Luis de Galinsoga, va cridar en públic: "Todos los catalanes son una mierda".

I, com diu l'anunci de TV del mateix diari, no canvia el fons, la filosofia, sinó que canvien les formes, el disseny.

La Vanguardia Española, no podia ser altre.

Anònim ha dit...

endavant i força dones la cara i val la pena

Anònim ha dit...

Marigo plega per traició a Blanes,