20 de setembre 2007

(177) Seleccions Catalanes, un dret que tenim



Aquesta setmana s’ha discutit dues proposicions de llei de reforma de la llei de l’esport que fessin possible els reconeixement de les seleccions catalanes, basques i gallegues internacionalment.

Lamentablement el PSOE/PSC van votar amb el PP per evitar que les propostes tiressin endavant, el més lamentable de tot és l’actitud dels diputats del PSC que han traït la voluntat del Govern de Catalunya i del seu President José Montilla (PSC).

En aquest sentit us recomano “l’apunt” de Xevi Xirgo director de El Punt que l’encerta de ple en el seu anàlisis.


Considero que el PSC s’ha de plantar d’una vegada, o crea grup propi a Madrid o votar socialista a Catalunya és una estafa, els diputats del PSC estan adduïts pel PSOE, i cada dia és demostra a Madrid.

El vídeo que il·lustre aquest post, és la noticia de com TV3 va tractar la noticia, podeu veure com actuen “els hooligans espanyols”

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Endavant amb les seleccions, els del psc com sempre.

Anònim ha dit...

Joan, disculpa'm que parlaré d'un tema que no són les seleccions, tot i que JO TAMBÉ VULL SELECCIONS CATALANES OFICIALS. Però te l'he posat en aquesta entrada (la més recent) per tal que ho puguis arribar a llegir. És això:



QUÈ FAN A BCN I QUÈ FAN (ALGUNS) A BLANES:

Llegiu aquesta notícia sobre contaminació i respirabilitat de l'aire i la seva relació amb la salut humana........:

http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2559691


Mentrestant a Blanes hi ha 8 regidors que volen arrassar els boscos del poble, arrassant la bossa i pulmons d'oxigen que els boscos del Vilar ens transmeten avui dia (les masses forestals netegen, filtren i purifiquen les partícules contaminants en suspensió de l'aire), i així augmentant la contaminació i la irrespirabilitat de l'aire, disminuint la salut i la qualitat de vida dels blanencs actuals i futurs, augmentant afeccions càrdio-respiratòries.

Jo també exclamo: Marigó dimissió!





Tema a part d'aquest, com he dit abans, també vull Seleccions esportives catalanes, que puguin participar en competicions oficals internacionals i homologades.

Anònim ha dit...

Sobre aquest tema havia fet un bon escrit el company talcomraja.

http://tal-comraja.blogspot.com/

Anònim ha dit...

felicitats a xevi xirgo de el punt.

els diputats del psc desapereguts.
com marigó cobra 60000 cuques per no mfe res

Anònim ha dit...

Felicitats Puig, per haver parlat clar i dir-li a Marigo les mentides que explica.